Med vårt team bestående av Karlskronas bästa mäklare, stylist och fotograf, ser vi till att din bostad blir mer än bara ett objekt. Det blir någons nya dröm.

" Vi har insett att Karlskrona behöver en mäklare som inte gör som alla andra"
Liwing Mäklarbyrå grundades 2020 med en vision om att erbjuda Karlskrona den absolut bästa mäklartjänsten. Den mäklartjänst vi själva vill ha om vi skulle sälja vår egen bostad. För de som känner oss säger det mycket. Vi är
nämligen ganska petiga och nöjer oss inte med det näst bästa. Med många års erfarenhet av mäklarbranschen har vi samlat på oss en gedigen kunskap, och med en mäklarbyrå som är fristående från banker, försäkringsbolag och franchise, kan vi skräddarsy vår mäklartjänst helt efter dina behov och önskemål.

Vi är idag ett starkt team med unika färdigheter som alltid sätter kunden främst. Vi har dessutom ett brett nätverk och ett nära samarbete med flera lokala företag
inom olika branscher. Företag som håller den kvalitet vi kräver för att kunna rekommendera dem till våra kunder.
Förutom att vara ett föredömme i vår bransch och bidra till hållbara arbetsvillkor för våra mäklare, är det för oss lika viktigt att aktivt bidra till samhället. Vi stöttar därför den lokala barnidrotten och kvinnojouren samt lokala, nationella och internationella välgörenhetsprojekt. Det är helt enkelt en del av vår övertygelse om att göra det rätta och det goda. Vi strävar ständigt efter att inte bara vara bäst på marknaden utan även vara en positiv kraft för samhället vi verkar i.

Är du nyfiken på att veta mer om oss? Välkommen att höra av dig och boka tid för ett personligt möte eller kom förbi oss på en kopp kaffe. Du hittar oss i butiksläge på Pottholmen med parkeringsmöjlighet precis utanför dörren. Varmt välkommen till Liwing – för en mer personlig bostadsaffär!
Linn Walderton

Läs mer om Linn

Helena Jonsson

Läs mer om Helena

Lina Rönnberg

Läs mer om Lina

Dags att byta bostad? Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering! Boka värdering