" Vi har insett att Karlskrona behöver en mäklare som inte gör som alla andra"
Efter 10 framgångsrika år som anställda mäklare i Karlskrona bestämde vi oss för att ta steget och starta något helt eget. Något nytt. Att få möjligheten att bygga upp något från grunden kändes helt rätt för oss. Vid det här laget vet vi nämligen precis vad som krävs för att göra en trygg och bra bostadsaffär.

Vi har insett att Karlskrona behöver en mäklare som inte gör som alla andra. En mäklare som vågar dra ner på tempot, där vi har tid för både skratt och affärer och där både säljare och köpare är nöjda. Vi vill inte stressa igenom ett av de absolut största besluten man tar i livet. Att byta boende är en stor affär – både ekonomiskt och känslomässigt. Vi tar oss därför tiden att se både säljare och köpare i ögonen och vi lär känna ditt hem in i minsta detalj.
Att värna om det lokala näringslivet är viktigt för oss, därför ser vi till att ha ett nära samarbete med de bästa lokala företagen. Vi är också måna om att tänka långsiktigt – både när det kommer till vår miljö och relationer. Vår förhoppning är nämligen att du ska vilja komma tillbaka till oss när det är dags att byta bostad nästa gång, och att du där emellan ska känna dig trygg att komma förbi på en kopp kaffe när du vill prata boende.

Du hittar oss i butiksläge på Pottholmen med parkeringsmöjlighet precis utanför dörren. Varmt välkommen till Liwing – för en mer personlig bostadsaffär.
Är det dags att byta bostad? Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering & offert. Boka värdering