Att sälja din bostad med Liwing Mäklarbyrå

Att sälja sin bostad kan vara förenat med många känslor. Kanske har du växt ur din nuvarande bostad, kanske ska du flytta till en ny stad för studier eller arbete eller kanske måste du lämna ditt hus som du har bott i hela livet då orken inte längre finns.

Oavsett anledningen till att du behöver byta bostad, är vår målsättning att finnas till hands och underlätta för dig, och ge dig tid. Tid för en av de största affärerna du kanske gör i livet. Vi vill inte stressa igenom alla viktiga förberedelser, visningar eller budgivningar. Vi vill ta oss tid och vi vill göra det med dig.

" Vi vill ta oss tid och vi vill göra det med dig"
När du ger oss förtroendet att sälja din bostad kommer vi ha tid för dig. Vi planerar inte in massa visningar samma dag och stressar oss igenom processen. För oss är förberedelse A och O och det är också det som kommer att ge det bästa resultatet för just din försäljning. Hos oss får du personligare relationer, proffsiga presentationer och lugnare visningar.

Vi vill alltid börja med ett möte hemma hos dig där vi får lära känna ditt hem och samtidigt få en känsla för vad det var som gjorde att just du föll för denna bostaden en gång. Vi kommer berätta vad vi har för tankar kring prisläget och såklart lämna tips och råd som vi vet kommer att påverka slutpriset. Vi erbjuder både fysiska och digitala möten och anpassar oss efter det som passar dig bäst.

Vi arbetar med de bästa fotograferna, inredarna och besiktningsmännen, allt för att framhäva din bostad på ett så attraktivt och ärligt sätt som möjligt. Vi lyfter fram det unika i ditt hem, vi har koll på hur ljuset faller, hur solen står på sommaren och vart man handlar bästa frukostfrallan. Att även ha kunskap om byggnadens konstruktion eller bostadsrättsföreningens ekonomi ser vi som en självklarhet, en påläst mäklare krävs för att du ska göra en trygg och bra bostadsaffär!
Marknadsföringen är alltid koncentrerad för att nå så många potentiella köpare som möjligt. Vi arbetar effektivt med sociala medier och vårt breda nätverk. Våra visningar kommer ta tid. Det kommer krävas för att alla intressenter ska få ställa så många frågor de vill när de besöker ditt hem. Vi vill inte ha öppet hus där man snubblar på skor i hallen eller råkar backa in i någon när man ska kolla om soffan får plats. Nej, på våra visningar finns det gott om utrymme för både känslor och fakta. För den som önskar erbjuder vi givetvis även digitala visningar.

Efter alla år som mäklare vågar vi påstå att vi är riktigt bra på att sälja bostäder. Vi vet vad vi ska göra för att föra en affär framåt. Vi vet hur vi hanterar en budgivning på bästa sätt, hur vi gör en perfekt återkoppling på visningarna och vi vet hur vi knyter ihop en affär. Du kan även känna dig trygg med att vi har riktigt bra koll på de juridiska och skattemässiga bitarna och att vi därför kan ge dig de bästa råden utifrån just din situation.

Efter försäljningen är du alltid välkommen att kontakta oss om det dyker upp några frågor eller om du bara vill prata boende i största allmänhet. Vår målsättning är att skapa en livslång relation med dig och att du ska vilja återkomma till oss nästa gång det är dags att byta bostad. Kontakta oss gärna om du går i säljtankar så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just dig på bästa sätt.
" Vi vågar påstå att vi är riktigt bra på att sälja bostäder"
Är det dags att byta bostad? Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering & offert. Boka värdering

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad


Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss inom kort