Sälj din bostad med oss!

Slott, koja, 1 rok eller 8 rok? Hos oss är alla bostäder välkomna. Vi tycker nämligen att varje hem förtjänar att presenteras och marknadsföras på bästa sätt. Vi är övertygade om att varje bostad har sin unika charm och fördelar, och vår ambition är att maximera din bostads försäljningspotential.

Med en tydlig strategi och omsorgsfull marknadsföring, ökar vi inte bara möjligheterna till ett högre slutpris utan minskar även försäljningstiden för din bostad.

" Hos oss går kvalitet alltid före kvantitet"
Trygghet, engagemang och kunskap Känns steget till ett bostadsbyte övermäktigt? Lugn. Oavsett var du befinner dig i processen hjälper vi till att hitta ditt nya drömhem. Samtidigt skapar vårt team av mäklare, stylist och fotograf de bästa förutsättningarna inför försäljningen av din
befintliga bostad.

Att byta boende är en omtumlande upplevelse. Under en intensiv period kommer du ha en tät kontakt med din mäklare, där personkemi, trygghet och transparens blir avgörande faktorer för ett lyckat samarbete. Mäklaren är ditt bollplank vid svåra beslut, den tuffa förhandlaren som skyddar dina intressen och den engagerade vännen som stöttar dig genom hela processen. Och just därför är valet av mäklare en väldigt viktig del i din bostadsaffär, och inget som ska lämnas åt slumpen.

Vi knyter ofta starka band med våra kunder och för oss är det viktigt att man alltid ska känna sig välkommen att höra av sig till oss när man behöver tips eller råd kring sin boendesituation. Efter tusentals förmedlade bostäder fortsätter nämligen våra första kunder att höra av sig när det blir dags att byta bostad igen. För är det något vi värdesätter, är det just att skapa långsiktiga relationer. Det är de där mjuka värdena som aldrig syns på kvittot, men som i slutändan gör att din viktigaste affär också blev en positiv upplevelse.
Hos oss blir din bostad aldrig en i mängden Man kan aldrig vara nog petig när det gäller ens livs största affär. Därför lägger vi mycket tid och energi på förberedelserna. Som att avgöra när det är mest fördelaktigt att sälja, hur man lyfter fram bostadens unika personlighet och hur man presenterar ditt hem på bästa sätt.

Våra erfarna mäklare och inredare vet precis vad som kommer öka värdet i köparens ögon. Ibland kan det vara att måla om en vägg, att flytta en möbel till en annan plats i bostaden eller att addera fler textilier för att skapa en mer ombonad känsla i vardagsrummet. När du säljer din bostad med oss ingår alltid en konsultation med vår stylist. Du får då en personlig checklista med åtgärdsförslag. Alla åtgärder är valfria att genomföra men ökar chanserna till ett högre slutpris och en smidigare försäljningsprocess. Om du vill ha hjälp med att styla bostaden inför försäljningen, står vår duktiga inredare redo att hjälpa dig. Vi tar då med oss de detaljer som behöver adderas till bostaden, både till fotografering och visningar. Fördelen med detta är att du då slipper köpa nya saker enbart för försäljningen. Hållbart och bra tycker vi. Om du ändå föredrar att styla bostaden själv och behöver komplettera med detaljer, kan vi erbjuda förmånliga rabatter hos flera lokala butiker.
" Hos oss blir din bostad aldrig en i mängden"
Skräddarsydda lösningar Milslånga och inaktuella kundregister, stolpiga paketlösningar och glädjevärderingar? Fint på pappret, men en klen tröst när bostaden inte blir såld. Med en marknad i ständig förändring krävs det nytänkande och en mäklare som engagerar sig hela vägen. Eftersom ingen bostad och ingen försäljningssituation är den andra lika, är det också svårt att paketera en mäklartjänst som passar alla. Vi har därför valt att skräddarsy försäljningsupplägget utifrån vad som passar just din bostad och utifrån dina behov och önskemål. För att vi vet att det kommer ge det bästa resultatet för din bostadsförsäljning.
Bostadspresentationen - en avgörande faktor Tillsammans med dig identifierar vi de bästa säljargumenten för din bostad och gör en målgruppsanalys som ligger till grund för marknadsföringen. Därefter kommer din mäklare tillsammans med vår stylist och fotograf, skapa en säljande annons som sticker ut i mängden av övriga bostäder. Och här lämnas inget åt slumpen. Vi fotograferar din bostad när den visar sig från sin bästa sida, när
ljuset faller bäst och när solläget är optimalt. För oss är det också en självklarhet att mäklaren eller stylisten är med vid fotograferingen. Det är mäklaren som har bäst koll på vad som kommer att sälja bostaden, och fotografen som vet bäst hur detta ska framhävas. Vi jobbar därför tätt tillsammans för att framhäva bostadens alla fördelar och ge den en rättvis bild. Vidvinkel väljer vi bort, då det oftast bara gör att spekulanterna blir besvikna när de kommer till visningen. Vi fokuserar istället på att framhäva rätt känsla i de olika rummen med en kombination av översiktliga bilder och livsstilsbilder. På visningarna delar vi ut ett väl genomarbetat bostadsmagasin som lyfter din bostad ytterligare.
" Med en tydlig strategi och omsorgsfull marknadsföring, ökar vi inte bara möjligheterna till ett högre slutpris utan minskar även försäljningstiden för din bostad"
Marknadsföring, visningar och budgivning När annonsen är klar använder vi smarta verktyg i flera digitala kanaler för att nå ut till aktivt sökande intressenter. Vi tar även kontakt med presumtiva köpare i vårt breda nätverk och publicerar annonsen på vår hemsida och Hemnet. Om du vill. För det är du som bestämmer. Kanske vill du ha en mer diskret försäljningsprocess utan exponering på Hemnet. Då löser vi självklart det. Vi har verktyg för det mesta. Och det vi gillar mest, är att matcha bostäder med människor. Vi har genom åren sålt flera bostäder ”under hand”, som det brukar kallas i vår bransch. I de flesta fall förespråkar vi dock en mer öppen försäljningsprocess.

Förutom en marknadsföring i toppklass, erbjuder vi exklusiva visningar med lagom många spekulanter åt gången. Här utgår vi från din bostad och vad som är bäst utifrån ett försäljningsperspektiv. Finns det en trång hall i bostaden eller en smal trappa där spekulanterna riskerar att mötas och där trängsel kan uppstå? Då tar vi hänsyn till det när vi planerar hur många spekulanter som kan vistas i huset
samtidigt utan att riskera att visningsupplevelsen blir negativ. Det är samtidigt viktigt att spekulanterna får uppleva att det finns andra intressenter. Vi har aldrig flera visningar tätt inpå varandra utan föredrar att ha marginal för att slippa köra ut spekulanter från
visningen för att hinna till nästa.

Utöver detta erbjuder vi en smidig sms-budgivning med möjlighet till identifiering via bank-id, hjälp med alla juridiska avtal och självklart även reavinstberäkningen efter försäljningen.

Visst låter det rätt bra?

Vill du ha kostnadsfri värdering av din bostad?


Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss inom kort!