Ida Ivarsson

" En toppmäklare jobbar med hjärtat som kärnan i varje affär och kundkontakt"
Ida är en inflyttad Karlskronit sedan över 13 år tillbaka då hon och sambon flyttade hit från sitt kära Småland tillsammans med deras katt. Idag är familjen större och tillsammans med sina tvillingpojkar Vidar och Valter bor de i sitt lilla hus på Björkholmen som de renoverat från grunden.
På den lilla tid som blir över älskar Ida att vara ute i naturen och då gärna på en löprunda. Att njuta och arbeta på fritidshuset och umgås med familj och vänner står givetvis också högt på hennes lista. Ett av Idas stora intressen är inredning och byggnadsvård och hon fullkomligt älskar att grotta ner sig i olika magasin och skrifter som finns.
Kan hon sedan göra det rent praktiskt är det ännu bättre, hon och hennes sambo älskar nämligen att renovera. 
Enligt Ida jobbar en toppmäklare med hjärtat som kärnan i varje affär och kundkontakt, med en respekt för att det är livets största affär och en lyhördhet för kundens önskemål.
För henne är alla bostadsförsäljningar unika och att få förmånen och förtroendet att hjälpa sina kunder att ta nästa steg i livet är något som Ida har stor respekt inför vilket även förgyller hennes vardag som mäklare.
Hon har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2011 och yrkesvalet är något hon aldrig har ångrat. Att ständigt ställas inför nya utmaningar anser hon är otroligt lärorikt och spännande.
För Ida är du som kund viktigast och hon hoppas få äran att hjälpa dig mot nya mål och drömmar.