Ida Ivarsson

" En toppmäklare jobbar med hjärtat som kärnan i varje affär och kundkontakt"
Jag är en inflyttad Karlskronit sedan över 15 år tillbaka då jag och min sambo flyttade hit från vårt kära Småland tillsammans med vår katt.
Idag är familjen större och tillsammans med våra tvillingpojkar Vidar och Valter bor vi i vårt lilla hus på Björkholmen som vi renoverat från grunden. På den lilla tid som blir över älskar jag att vara ute i naturen och då gärna på en skogsrunda. Att njuta och arbeta på fritidshuset och umgås med familj och vänner står givetvis också högt på listan.

Ett av mina stora intressen är inredning och byggnadsvård och jag fullkomligt älskar att grotta ner mig i olika magasin och skrifter som finns. Kan jag sedan göra det rent praktiskt är det ännu bättre, både jag och min sambo älskar nämligen att renovera. 
Enligt mig jobbar en toppmäklare med hjärtat som kärnan i varje affär och kundkontakt, med en respekt för att det är livets största affär och en lyhördhet för kundens önskemål.
För mig är alla bostadsförsäljningar unika och att få förmånen och förtroendet att hjälpa mina kunder att ta nästa steg i livet är något som jag har stor respekt inför vilket även förgyller min vardag som mäklare.
Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2011 och yrkesvalet är något jag aldrig har ångrat. Att ständigt ställas inför nya utmaningar är otroligt lärorikt och spännande.
För mig är du som kund viktigast och jag hoppas få äran att hjälpa dig mot nya mål och drömmar.