TrossöAmiralitetstorget 13B

Stor 3:a i en av stans mest välskötta föreningar!

TrossöAmiralitetstorget 13B
På första våningen, en halvtrappa upp från entrén, finner ni denna trevliga lägenhet med genomgående planlösning, stora fönsterpartier mot Amiralitetsparken och två generösa sovrum mot föreningens lugna och fina innergård. Stort kök med separat matplats och helkaklat duschrum med kombinerad tvättmaskin. På den mysiga innergården kan man njuta av fina sommarkvällar och till stadens centrumkärna har man bara några minuters promenad. Här bor du i en av stans mest välskötta föreningar med låga månadsavgifter, stabil ekonomi och låg belåningsgrad.
Utgångspris: 2 195 000 kr

Snabbfakta

  • Adress Amiralitetstorget 13B
  • Område Trossö
  • Bostadstyp Bostadsrätt
  • Antal rum 3
  • Boarea & biarea 84 kvm
  • Pris 2 195 000 kr
  • Månadsavgift 4 124 kr
  • Våningsplan 1 av 4

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss inom kort.

Anmäl intresse

Kontakta mäklare

Vardagsrum

Bostadens stora och luftiga vardagsrum har gott om utrymme för både soffgrupp och matsalsmöblemang. De stora fönsterpartierna mot Klockstapeln och Amiralitetsparken bildar en tavla som skiftar färg i takt med årstiderna. Här har du direkt kontakt med lövverken utanför men slipper insynen från gatan. Precis som i övriga rum ligger här ett fint trägolv och väggarna är målade i en ljust grå ton och med en mörkare grå fondvägg.

"

Den generösa matplatsen binder samman vardagsrum och kök på ett smakfullt sätt, perfekt för den som älskar stora middagsbjudningar!

"

Kök

Köket renoverades 2007 och här finns gott om både förvaring och arbetsyta. Fin inredning i vitt, slitstark laminatskiva och snyggt kakel ovanför bänk. Samtliga vitvaror är fint integrerade med köksinredningen vilket ger ett stilrent och propert intryck.
I direkt anslutning till köket finns utrymme för en större matplats och här kan man med lätthet duka upp för stora middagsbjudningar. 

"

Stora generösa sovrum med gott om plats för dubbelsäng, fina trägolv och skyddat läge mot föreningens lugna och välskötta innergård

"

Sovrum

I bostaden finns två sovrum som båda är generösa i storlek och har vardera gott om plats för dubbelsäng. Första sovrummet ligger i anslutning till entrén och det andra nås från matplatsen.
I sovrum 2 finns en praktisk walk-in-closet med gott om plats för blusar, skjortor, byxor m.m. Båda sovrummen har fina trägolv, målade väggar och vetter in mot föreningens lugna och välskötta innergård.

Badrum

Från hallen nås ett helkaklat duschrum som renoverades i samband med stambytet 2007. På golvet ligger en beige klinker och väggarna är kaklade i vitt med dekorationskakel.
Duschrummet är utrustat med vattenburen handdukstork, golvvärme och kombinerad tvättmaskin och torktumlare (-17). Behöver man stortvätta finns den gemensamma tvättstugan lättillgänglig en trappa ner. 

Hall

Välkomnande entré med slitstark klinkers och två generösa garderober för förvaring av ytterkläder och dylikt. Hallen har en längre korridor som lämpar sig ypperligt för en smalare förvaringsmöbel såsom skoskåp eller liknande.
Bostaden nås via en halvtrappa upp från föreningens innergård och från detta våningsplan nås även hissen.

Föreningen och området

Brf Klockstapeln består av 37 lägenheter fördelade på tre hus som uppfördes i slutet av 50-talet. Föreningen har underhållits väl och erbjuder en trygg och trivsam boendemiljö.
Mellan husen finns en välskött innergård med gemensamma utemöbler, perfekt för att umgås med grannar och vänner eller bara koppla av utomhus.

Området bjuder på en bra balans mellan stadsliv och natursköna omgivningar. På andra sidan gatan finner du Amiralitetsparken och till Stumholmen med fina promenadstråk och badplats har du bara en kort promenad. Ett stenkast bort ligger Marinbasen och centrumkärnans restauranger, butiker och andra serviceinrättningar når du på bara ett par minuter.

Är det dags att byta bostad? Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering & offert. Boka värdering

Fakta

InteriörHall
Entré med slitstark klinkers och två generösa garderober för förvaring av ytterkläder och dylikt. Bostaden nås via en halvtrappa upp från föreningens innergård och från detta våningsplan nås även hissen.

Badrum
Helkaklat duschrum som renoverades i samband med stambytet 2007. Utrustat med vattenburen handdukstork, golvvärme och kombinerad tvättmaskin och torktumlare (-17). 

Sovrum
Trägolv och målade väggar samt fondvägg. Fönster mot föreningens innergård.

Sovrum
Trägolv och målade väggar. Fönster mot föreningens innergård. Praktisk walk-in-closet med generös garderobsinredning.

Kök
Renoverat 2007 med gott om både förvaring och arbetsyta. Utrustat med kombinerad kyl/frys (-19), inbyggnadsugn och mikro (-20) induktionshäll (Bosch -17) och diskmaskin (Bosch -19). Inredning i vitt, slitstark laminatskiva och snyggt kakel ovanför bänk. Samtliga vitvaror är integrerade med köksinredningen vilket ger ett stilrent och propert intryck. I direkt anslutning till köket finns utrymme för en större matplats.

Vardagsrum
Stort och luftigt vardagsrum med gott om utrymme för både soffgrupp och matsalsmöblemang. Precis som i övriga rum ligger här ett fint trägolv och väggarna är målade i en ljust grå ton och med en fondvägg i mörk marmorering.

Övrigt
I föreningens lägenhetsregister står lägenheten angiven som 4 r.o.k. 

Läs mer

BostadenÄgandeform/bostadstyp
Lägenhet - Bostadsrätt

Utgångspris
2 195 000 kr

Antal rum
3 rum och kök

Boarea
84 kvm

Våning
1 av 4

Balkong
Fransk balkong

Förråd
Vindsförråd, källarförråd

Månadsavgift
4 124 kr inkl. Värme, Vatten & Avlopp, Renhållning, Kabel-TV

Driftskostnader
8 280 kr/år
Antal personer i hushållet: 3
Kommentar: Kostnader enligt säljarens uppgifter, avser hushållsel 5 706 kr/ år inkl. nätavgift (1608 kWh/år) samt hemförsäkring 2 568 kr/år.

Andelstal
Andel i föreningen: 2.84%
Andel av årsavgift: 2.84%

Nettoskuldsättning
48 918 kr
Kommentar: Nettoskuldsättningen visar bostadsrättens andel av föreningens räntebärande skulder minus räntebärande tillgångar och likvida medel (siffrorna är hämtade från föreningens årsredovisning 2022 och lägenhetsregister)

Lägenhetsnummer
Föreningen: 3
Skatteverket: 1101

FöreningenNamn
Brf Klockstapeln

Byggnadsår
1957

Fönster
3-glas

TV/Bredband
Fiber

Energideklaration
Utförd 2020-12-18
Energiklass: D
Energiprestanda: 99 kWh per kvm och år kwh/kvm och år

Pantsättningsavgift
573 kr

Överlåtelseavgift
1 433 kr

Antal lägenheter
26

Antal lokaler
1

Gemensamma utrymmen
I föreningen finns en väl utrustad tvättstuga med tre tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp. Separat torkrum och mangelrum. Föreningen har även en snickarbod samt cykelförvaring både inom- och utomhus.
Innergården är oerhört välskött och här finns flera möblemang att nyttja för att kunna njuta av en kopp kaffe i solen och den friska luften.

Parkering
Till föreningen hör 9 garageplatser med elbilsladdare. Separat kösystem tillämpas.
I området finns boendeparkering och kommunala parkeringsplatser.

Planerade och utförda renoveringar
Fönsterbyte 1994
Bygge av nya källarförråd (demontering oljetank) 1997
Stambyte, VA 2003
Omläggning yttertak 13 A-B
2013 Byte av lägenhetsdörrar och låssystem
2013 Ommålning av trapphus
2014 Belysning i trapphus 2014
Byggt uteplats på innergård 2015
Ny dörrautomatik 2015
Omfogning av delar av fasad 2015
Ommålning av källargångar 2016
Byte belysning i gångar 2016
Byte belysning på vindar 2017
Monterat markis över gemensam uteplats 2017
Lagning/fogning/hydrofobering gavel 13B 2019
Radonmätning 2020
OVK 2020
Energideklaration 2020
Byte avlopp under mark från 13D 2020
Byte av balkongfronter 2022

Övrigt
Föreningen har tecknat kollektivt bostadsrättstillägg för medlemmarna.

Läs mer