Skärfva ByVästra Skärfva Byväg 6B

Modernt bostadsrättsparhus i populära Skärfva By!

Skärfva ByVästra Skärfva Byväg 6B
Nu finns möjlighet att förvärva ett av de svarta bostadsrättsparhusen i populära Skärfva By! Ett bekvämt och lättskött boende för dig som vill ha ett hus med litet skötselbehov. Huset är 100 kvm fördelat i 1 1/2 plan med totalt 3-4 sovrum. Nedre plan har ett stort kök och vardagsrum med öppen planlösning, två sovrum och ett kombinerat dusch- och tvättutrymme. Övre plan är inrett med ett allrum och ett sovrum med takfönster. Trädgården är en fin hörntomt med både uteplatser, gräsyta och inslag av berg. Biluppställningsplats i form av carport och 2 förråd finns i anslutning till bostaden. Eftersom detta är ett bostadsrättshus utgår ingen lagfarts- eller pantbrevskostnad.
Utgångspris: 2 495 000 kr
Budgivning pågår
Högsta bud: 2.250.000 kr

Snabbfakta

  • Adress Västra Skärfva Byväg 6B
  • Område Skärfva By
  • Bostadstyp Bostadsrätt
  • Antal rum 5
  • Boarea & biarea 100 kvm
  • Pris 2 495 000 kr
  • Månadsavgift 6 571 kr

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss inom kort.

Anmäl intresse

Kontakta mäklare

Huset

Detta är ett perfekt boende för dig som vill ha ett lättskött hus med liten tomt som inte kräver så mycket skötsel. Huset är 100 kvm fördelat i 1 1/2 plan med 3-4 sovrum. Nedre plan har ett stort kök och vardagsrum med öppen planlösning, två sovrum och ett kombinerat dusch- och tvättutrymme. Trädgården är en fin hörntomt med både uteplatser, gräsyta och inslag av berg. Biluppställningsplats i form av carport och 2 förråd finns i anslutning till bostaden. 

"

Ett bekvämt och lättskött boende för dig som vill ha tid över till annat

"

Vardagsrum

Vardagsrummet har en härlig rymd med öppet upp till nock och ett fint ljusinsläpp från tre väderstreck.
Här har du gott om plats för en större soffa med fåtöljer samt utgång till altanen som sträcker sig runt husets norra och västra sida. På nedre plan slipades och lackades alla golv 2020. 

Kök

Köket har en modern, skandinavisk stil med vita, matta luckor och bänkskiva i grå laminat. Matplatsen är rymlig och har plats för ett större matbord där hela familjen kan samlas. 

"

Öppen och modern planlösning med gott om plats för social samvaro

"

Sovrum

Husets entréplan rymmer två sovrum i varierande storlek. Det större sovrummet har en större garderobsvägg för klädförvaring och utgång till altanen. Det mindre sovrummet passar ypperligt som barn- eller gästrum eller kontor. På övre plan finns ytterligare ett sovrum med takfönster. 

Allrum

På övre plan finns, förutom ett sovrum, ett allrum med plats för soffa och tv. Här finns goda möjligheter att forma boendet efter eget behov - ta ned vägen för ett öppet allrum eller ett lyxigt och luftigt Master-bedroom. Platsbygg förvaring eller dela av ytterligare till avskilda sovrum? För den som blir riktigt trångbodd finns även framtida möjligheter att bygga över loftet och göra ytterligare sovrum över köksdelen och vardagsrummet. 

Badrum

Badrummet har hög standard med kakel, klinker och golvvärme. Här finns en separat tvättavdelning med arbetsbänk, förvaringsskåp samt tvättmaskin och torktumlare. Här finns även de nya värmepumparna som föreningen bytte i varje lägenhet 2021.

Hall

Hallen har ett praktiskt klinkergolv precis innanför entrén och parkettgolv i resterande del. Här finns två bra garderober för dold förvaring av ytterkläder samt gott om plats för hatthylla eller annan öppen förvaring.

Föreningen och området

Brf Kusken består av 4 parhus fördelade på två fastigheter. Samtliga hus uppfördes 2006. 

Skärfva By är ett naturskönt och barnvänligt bostadsområde bestående av friliggande villor och bostadsrättsparhus. Här bor du med bra cykelvägar och allmänna kommunikationer till centrala Nättraby och Karlskrona. I området finns även två förskolor.

Är det dags att byta bostad? Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering & offert. Boka värdering

Fakta

InteriörHall
Hall med parkettgolv och två garderober. Klinker vid entrén.

Kök
Kök med parkettgolv, ljus skåpinredning och bänkskiva i grå laminat. Vitvaror bestående av kyl och frys side-by-side, diskmaskin, spishäll, spisfläkt och inbyggnadsugn.

Vardagsrum
Vardagsrum med parkettgolv och utgång till altan på husets baksida.

Sovrum
Sovrum med parkettgolv och målade väggar. Garderober med skjutdörrar samt utgång till altan.

Sovrum
Sovrum med parkettgolv och målade väggar.

Badrum/tvätt
Badrum med kakel och klinker, golvvärme, wc-stol, dusch med infällbara glasväggar och tvättställ med kommod. Tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare (2016), arbetsbänk med tvättho, överskåp och frånluftsvärmepump (2021).

Övre plan
Övre plan med allrum och ett sovrum med takfönster. Nytt parkettgolv i ask och målade väggar. 

Övrigt
Alla golv på entréplan är slipade och lackade 2022. 

Läs mer

BostadenByggnadstyp
1 1/2 plans parhus

Ägandeform/bostadstyp
Lägenhet - Bostadsrätt

Utgångspris
2 495 000 kr

Antal rum
5 rum och kök

Boarea
100 kvm

Månadsavgift
6 571 kr inkl. Kallvatten och sophantering

Driftskostnader
25 416 kr/år
Antal personer i hushållet: 2
Kommentar: Avser el för värme, varmvatten och hushållsel samt hemförsäkring.

Andelstal
Andel i föreningen: 12.95731%
Andel av årsavgift: 12.9246%

Lägenhetsnummer
Föreningen: 0042


FöreningenNamn
Brf Kusken i Skärfva By

Byggnadsår
2006

TV/Bredband
Ansluten till fibernät via Affärsverken

Energideklaration
Ej utförd

Pantsättningsavgift
483 kr/pantbrev

Överlåtelseavgift
1208 kr
Betalas av säljaren

Kommande renoveringar/underhåll
2021: Byte av samtliga frånluftsvärmepumpar (utfört av Assemblin med pumpar från NIBE). 

Antal lägenheter
8 lägenheter fördelade på 4 parhus

Övrigt
Hemförsäkring bekostad individuellt av bostadsrättsinnehavarna och bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring.
Föreningen är delaktig i Skärfva By Samfällighetsförening som består av 38 fastigheter varav 3 bostadsrättsföreningar och en förskola. Föreningens andel i samfälligheten är 10,7 %. Samfälligheten förvaltar en gemensamhetsanläggning som omfattar markytor samt p-platser inom området. 

Läs mer