SaltöUtövägen 8C

Modern 4:a med huskänsla!

Såld
SaltöUtövägen 8C
Här bor du bekvämt i en modern 4:a med huskänsla! Lägenheten har en öppen och social planlösning med plats för familj och vänner samt tre uteplatser, varav en inglasad balkong och en stor terrass i söderläge. Samtliga rum är belägna mot föreningens innergård och från några av rummen samt uteplatserna skymtar man havet. Lägenheten har tre sovrum i bra storlek, varav det ena med direktaccess till privat klädkammare och duschrum. I centrum av lägenheten finns ett stort kök med öppen planlösning mot matplats och vardagsrum. I huset finns två gästlägenheter och ett hobbyrum med pingis- och biljardbord. I de angränsande husen finns även en stor samlingslokal med kök samt motionsrum/gym. Garage- och carportplats går att hyra i mån av plats. På Saltö bor du lugnt och naturskönt, nära havet och med promenadavstånd in till stan. Här finns vacker natur med skog och klippor samt badstrand och fina promenadstigar.
Slutpris: 3 500 000 kr

Snabbfakta

  • Adress Utövägen 8C
  • Område Saltö
  • Bostadstyp Bostadsrätt
  • Antal rum 4
  • Boarea & biarea 120 kvm
  • Pris 3 195 000 kr
  • Månadsavgift 6 389 kr
  • Våningsplan 1

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss inom kort.

Anmäl intresse

Kontakta mäklare

Linn Walderton

Mäklare/Civilekonom

0733-80 04 41

linn.walderton@liwingmaklarbyra.se

Balkong

Förutom en väl genomtänkt planlösning och hög standard är lägenhetens uteplatser verkligen något extra. Mot föreningens innergård i öster-/söder vetter den stora inglasade balkongen och terrassen. Balkongen har skjutbara fönsterpartier och fungerar som ett extra rum från vår till höst. Med utgång från matplatsen finns även en mindre balkong där man kan njuta av frukosten i morgonsolen. Från samtliga balkonger och terrassen skymtar man havet.

"

Uteplatserna är verkligen något extra!

"

Vardagsrum

Vardagsrummet har ett fint ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna mot öster och söder. Även här skymtar man havet åt flera håll. 

Kök

I centrum av lägenheten ligger köket, med en lagom öppen planlösning mot matplats och vardagsrum. Här kan man socialisera med gästerna samtidigt som de två bardiskarna skärmar av insynen i köket. Den u-formade planlösningen ger stora arbetsytor och utrymme för flera personer att vistas samtidigt i köket. Både inredning och vitvaror är av hög kvalitet.

"

Lägenhetens planlösning är optimerad för socialt umgänge

"

Sovrum

I lägenheten finns tre sovrum i bra storlek, samtliga med förvaring. Det ena sovrummet har direktaccess till ett privat duschrum och en klädkammare. 

Badrum

Lägenhetens två duschrum har en hög standard med golvvärme, handdukstork och bra förvaring. Från det ena duschrummet har man utgång till den lilla balkongen.

Tvättstuga

En av de stora fördelarna med lägenheten och en av de faktorer som bidrar till huskänslan, är den separata tvättstugan. Här finns både tvättmaskin och torktumlare samt förvaring och arbetsbänk. 

"

I föreningens finns faciliteter som gym, övernattningslägenhet och festlokal

"

Förening

Brf Flundran består av 56 lägenheter mellan 2-5 rok fördelade på tre byggnader. Husen stod färdiga för inflytt 2008. I föreningen finns många faciliteter som två övernattningslägenheter, en stor samlingslokal med kök, motionsrum/gym samt biljard- och pingisrum. På innergården finns gemensamma utemöbler och en lekplats. 

Område

Om du uppskattar lugnet och närheten till hav och natur men samtidigt vill ha promenadavstånd in till stan, är Saltö den perfekta platsen att bo på. Här kan du ta ett morgondopp från klipporna, köpa frukostfrallor i jourbutiken på hörnet, ta cykeln ut till Dragsö för en runda minigolf och avsluta dagen med en middag på den lokala fiskerestaurangen. För den som hellre avnjuter middagen i kvällssolen på balkongen går det utmärkt att köpa med sig färsk fisk, skaldjur eller andra delikatesser från den närliggande fiskaffären.

På Saltö bor du naturskönt, nära havet och med promenadavstånd till centrum.

Är det dags att byta bostad? Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering & offert. Boka värdering

Fakta

InteriörAllmänt
Samtliga rum målades 2016. Samma år byttes även kyl, frys, tvättmaskin och fläktmotor.

Hall
Hall med parkettgolv och öppen inredning för ytterkläder och skor.

Klädkammare/förråd
Klädkammare med väggfast förvaringsinredning samt städskåp.

Sovrum 1
Sovrum 1 med parkettgolv och två garderober.

Sovrum 2
Sovrum 2 med parkettgolv och en stor garderob med skjutdörrar.

Duschrum 1
Duschrum med kakel, klinker, golvvärme, handdukstork, tvättställ med kommod, högskåp, WC och dusch med glasvägg.

Vardagsrum
Vardagsrum med parkettgolv och utgång till den inglasade balkongen.

Kök
Kök med parkettgolv, inredning från Ballingslöv och rostfria vitvaror från Siemens och Husqvarna bestående av spishäll, spisfläkt (Thermex, ny fläktmotor 2016), inbyggnadsugn och -mikro, kyl (2016), frys (2016) och diskmaskin.

Tvättstuga
Tvättstuga med kakel, klinker, arbetsbänk i laminat med tvättho, förvaringsskåp, tvättmaskin (2016) och torktumlare från Siemens.

Sovrum 3
Sovrum 3 med parkettgolv och direktaccess till privat duschrum och klädkammare. 

Duschrum 2
Duschrum med kakel, klinker, golvvärme, handdukstork, tvättställ med kommod, WC och dusch med glasvägg. Från duschrummet har man utgång till den öppna balkongen i norr.

Inglasad balkong
Inglasad balkong i öster-/söderläge med skjutbara glaspartier och solskydd i form av kraftiga persienner. 

Läs mer

BostadenÄgandeform/bostadstyp
Lägenhet - Bostadsrätt

Utgångspris
3 195 000 kr

Antal rum
4 rum och kök

Boarea
120 kvm

Våning
1. Hiss finns.

Förråd
Källarförråd

Månadsavgift
6 389 kr inkl. TV via fiber, sophantering

Driftskostnader
12 216 kr/år
Antal personer i hushållet: 4
Kommentar: Avser el, värme, vatten och försäkring. Kostnaden för el, värme och vatten betalas med en schablon om 680 kr/månad. En avläsning görs två gånger per år där ev. över-/underskott regleras. Nuvarande ägares faktiska kostnad under 2020 var 1003 kr/månad (vatten 4900 kr, el, 4900 kr, värme 2240 kr).

Andelstal
Andel i föreningen: 1.94237%
Andel av årsavgift: 1.92322%

Lägenhetsnummer
Föreningen: 711
Skatteverket: 1001

FöreningenNamn
Brf Flundran 3

Byggnadsår
2008

TV/Bredband
Fiber (TV ingår i avgiften. Bredband tecknas och bekostas separat.)

Energideklaration
Utförd 2011-06-27
Energiprestanda: 119 kwh/kvm och år

Pantsättningsavgift
476 kr/pantbrev

Överlåtelseavgift
1190 kr
Betalas av säljaren

Antal lägenheter
56

Gemensamma utrymmen
I föreningen finns en stor samlingslokal med kök som kan hyras av föreningens medlemmar, motionsrum, biljardrum och två övernattningslägenheter.

Parkering
Föreningens disponerar över 45 garageplatser och 2 carportplatser. Separat kösystem tillämpas. Kostnaden för garage är 550 kr/månad och för carport 500 kr/månad.

Övrigt
Bostadsrättstillägg ingår i föreningens fastighetsförsäkring och behöver ej tecknas separat av medlemmarna.
Föreningen har del i Flundrans samfällighet som tillsammans med de andra föreningarna i området förvaltar en gemensamhetsanläggning som omfattar markytor och parkering inom området.
En ändring av detaljplanen för södra Saltö pågår. Syftet med ändringen är att möjliggöra för en förtätning av den befintliga bebyggelsen med fler bostäder samt bl.a. kallbadhus och småbåtshamn. Mer information om detta finns på kommunens hemsida.

Läs mer