TrossöThore Christoffersgatan 2B

Toppskick med havsglimt på våning tre av fyra!

TrossöThore Christoffersgatan 2B
Här bor du bekvämt och lättskött i en topprenoverad och välplanerad 3:a med inglasad balkong i österläge. Lägenheten har en öppen och social planlösning med plats för familj och vänner. Köket, som är i centrum av lägenheten, delas av med en praktisk köksö mot matplats och vardagsrum. Här finns två sovrum i bra storlek, varav det ena med generös förvaring. Genomgående ljust parkettgolv i hela lägenheten och ljusa väggar. Här bor du i ett av Trossös lugnare kvarter men med närhet till stadens puls. På gångavstånd finns flera träningsanläggningar, mataffärer, restauranger samt tåg- och busstation som trafikerar bl.a. Kalmar, Malmö och Köpenhamn. Föreningen har en mysig innergård som är skyddad från vind och nybyggda hissar finns från entréplan. Bredband, TV och IP-telefoni ingår i avgiften.
Utgångspris: 2 450 000 kr

Snabbfakta

  • Adress Thore Christoffersgatan 2B
  • Område Trossö
  • Bostadstyp Bostadsrätt
  • Antal rum 3
  • Boarea & biarea 74.5 kvm
  • Pris 2 450 000 kr
  • Månadsavgift 4 780 kr
  • Våningsplan 3 av 4

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss inom kort.

Anmäl intresse

Kontakta mäklare

Kök

Det öppna och användarvänliga köket har hög standard och inbjuder till matlagning och härliga middagsbjudningar. Den praktiska köksön erbjuder arbetsyta och sittplatser och härifrån har man en fin överblick över matplats, balkong och vardagsrum. Integrerade vitvaror och självklart finns här utöver ugn och mikro även diskmaskin, induktionshäll och köksfläkt. Vid matplatsen finns det gott om utrymme för både familj och vänner.

"

Det öppna och användarvänliga köket har hög standard och inbjuder till matlagning och härliga middagsbjudningar

"

Vardagsrum

Med en öppen och luftig planlösning är detta definitivt en bostad för den som gillar att umgås med familj och vänner. Vardagsrummet ligger i anslutning till kök och matplats och här finns gott om utrymme för soffa och TV-möbel. Det stora fönsterpartiet ger ett generöst ljusinsläpp och ger rummet en härlig atmosfär. 

Balkong

Den mysiga balkongen ligger i ett härligt österläge och inglasningen tar det mesta av ljudet från gatan nedanför. Här har du, förutom havsglimt och morgonsol, gott om plats för ett cafébord och stolar eller en mindre loungemöbel för den som önskar. 

"

Sovrummen är helt utan insyn och vetter mot föreningens lugna innergård

"

Sovrum

I bostaden finns två sovrum som båda är generösa i storlek och har vardera gott om plats för dubbelsäng. Det största rummet har en generös garderobsvägg med gott om plats för blusar, skjortor, byxor m.m. Båda rummen har fina ljusa trägolv och vetter in mot föreningens lugna och välskötta innergård. 

Hall

Med hissen direkt utanför dörren tar man sig snabbt och smidigt in i bostaden. Här finns plats för avhängning och vid passagen in till köket finns en generös garderobsvägg med gott om plats för både jackor och gympaskor. I anslutning till entrén finns en före detta gäst-wc som numera är försedd med tvättmaskin - perfekt för det vardagliga behovet. Denna är lätt att återställa för den som anser att två badrum är att föredra och behöver man stortvätta finns såklart föreningens gemensamma tvättstuga. Bostaden har två ytterdörrar där nuvarande ägare har gjort om den ena hallen till en praktisk klädkammare för skor och jackor. 

Badrum

Från hallen nås ett helkaklat duschrum som renoverades i samband med stambytet. På golvet ligger en smaragdturkos klinker och väggarna är kaklade i en gråturkos marmorerad platta. Här finns duschhörna med infällbara glasdörrar, handfat med kommod och handdukstork. 

"

På baksida av huset finns en skyddad och mysig innergård med gemensamma möbler

"

Förening

Brf Stuart är en välskött förening bestående av 23 lägenheter mellan 1-5 rok samt 7 garageplatser. I källaren finns gemensam tvättstuga, torkrum och förråd och på innergården finns gemensamma utemöbler. Stambyte gjordes -98 och 2002 byttes samtliga fönster. 2006 installerade föreningen även säkerhetsdörrar till samtliga lägenheter och 2019 installerades hissar från markplan.

Är det dags att byta bostad? Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering & offert. Boka värdering

Fakta

InteriörHall
Ljust parkettgolv och målade väggar. Plats för avhängning vid huvudentré samt generös förvaring vid extradörr. Garderobsvägg in mot kök.

Kök
Köksinredning från Kvik som renoverades 2015. Utrustat med integrerad och kombinerad kyl/frys, induktionshäll, ugn, mikro, fläkt och integrerad diskmaskin. Grå bänkskiva i laminat samt vitt kakel. Köksö med grå bänkskiva i laminat. Ljust parkettgolv och målade väggar. 

Vardagsrum
Ljust parkettgolv och målade väggar. Fondvägg med vitmålad träpanel. 

Balkong
Inglasad balkong i österläge. 

Sovrum
Nytt parkettgolv 2020, målade väggar med fondtapet. Tre garderober.

Sovrum
Nytt parkettgolv 2020, målade väggar. En garderob. 

Badrum
Helkaklat och stambytt -98. Duschhörna med infällbara glasdörrar, wc-stol, handfat med kommod, spegelskåp och handdukstork. 

Tvätt
Gäst-wc utrustat med tvättmaskin och handfat. 

Groventré
Ljust parkettgolv och målade väggar. Utrustat med hyllsystem.

Läs mer

BostadenÄgandeform/bostadstyp
Lägenhet - Bostadsrätt

Utgångspris
2 450 000 kr

Antal rum
3 rum och kök

Boarea
74.5 kvm

Våning
3 av 4 . Hiss finns.

Balkong
Inglasad balkong

Förråd
2 st. källarförråd

Månadsavgift
4 780 kr inkl. Värme, Vatten & Avlopp, Renhållning, Kabel-TV, Bredband och IP-telefoni

Driftskostnader
8 688 kr/år
Antal personer i hushållet: 2

Andelstal
Andel i föreningen: 3.87564%
Andel av årsavgift: 3.87564%

Reparationsfond
13

Lägenhetsnummer
Föreningen: 15
Skatteverket: 1202

FöreningenNamn
HSB Brf Stuart

Fönster
3-glas

TV/Bredband
Bredband, kabel-TV och IP-telefoni (ingår i månadsavgiften)

Energideklaration
Ej utförd

Pantsättningsavgift
476 kr/pantbrev

Överlåtelseavgift
2,5% av gällande prisbasbelopp (f.n. 1190 kr) kr
Betalas av säljaren

Antal lägenheter
23

Parkering
Till föreningen hör 7 garageplatser med separat kösystem.

Utförda och planerade renoveringar
2019 - Installation av hissar
2009 - Ombyggnation av innergården
2006 - Byte av lägenhetsdörrar samt nya postfack i entrén
2002 - Ombyggnad av kontorslokal till fem lägenheter
1998 - Byte av vatten- och avloppsstammar samt renovering av badrum
1997 - Installation av fjärrvärme
1993 - Byte av garageportar
1992 - Installation av köksventilation samt nya spiskåpor. Omläggning av tak samt isolering av vind.

Övrigt
Föreningen är medlem i HSB Sydost vilket innebär att man betalar en avgift till HSB om 500 kr/person i samband med ansökan om medlemskap i föreningen (denna avgift återbetalas vid utträde ur HSB) samt en årlig avgift om 300 kr/familj.

Läs mer