MöcklöSolbergavägen 6

Toppskick på Möcklö för permanent- eller fritidsboende!

Såld
MöcklöSolbergavägen 6
Längst ner på den smala vägen, inbäddat i grönska, ligger detta mysiga ställe i absolut toppskick. Huset har på senare år byggts till i omgångar och nu står här ett underbart litet smultronställe redo för sin nästa ägare. Här kan du flytta rakt in och börja trivas! På Möcklö bor du med grönskan in på knuten och fina badmöjligheter inom cykelavstånd. Bostaden är besiktigad och dolda fel-försäkrad. OBS! Av hänsyn till grannar, vänligen parkera bilen längs med Möcklövägen och gå ner till fastigheten.
Slutpris: 2 400 000 kr

Snabbfakta

  • Adress Solbergavägen 6
  • Område Möcklö
  • Bostadstyp Villa
  • Antal rum 3
  • Boarea & biarea 84 kvm
  • Tomtareal 737 kvm
  • Byggnadsår 1973
  • Pris 2 100 000 kr

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss inom kort.

Anmäl intresse

Kontakta mäklare

Huset

Längst ner på den smala vägen, inbäddat i grönska, ligger detta mysiga ställe i absolut toppskick. Huset har byggts till i omgångar och senast var 2018 då man utökade med ytterligare ett sovrum, en rymlig hall och tvättstuga. Den nya delen har elektrisk golvvärme och högt i tak. Tomten ger utrymme för lek och bus och vill man njuta av solen eller en fikapaus finns det gott om utrymme på det nybyggda trädäcket eller den fristående terrassen. 

Intill husets baksida finns två vidbyggda förråd där det ena rymmer bland annat varmvattenberedare och vattenmätare.
Smart, praktiskt och yteffektivt! På tomten finns även den borrade brunnen kvar för trädgårdsbevattning.

Uteplatser

Vid husets entré finns ett större trädäck som byggdes så sent som i våras. Här finns gott om plats för diverse möblemang såsom matgrupp, solstolar och loungegrupp. Trädäcket nås via dubbla glasdörrar även från det nya sovrummet och från matplatsen vilket gör att gränserna mellan ute och inne suddas ut. 
Här finns även en fristående terrass med gott om utrymme samt en mindre stensatt uteplats under päronträdet. 

Vardagsrum

Med en öppen och luftig planlösning är detta definitivt en bostad för den som gillar att umgås med familj och vänner. Vardagsrummet ligger i anslutning till köket och där finns även utgång till det stora trädäcket, perfekt för social samvaro. Rummet får en naturlig avdelare med hjälp av den fina täljstenskaminen som kan åtnjutas från både soffgrupp som matbord.

Kök

Det öppna och användarvänliga köket har bra standard och inbjuder till matlagning och härliga middagsbjudningar. Den praktiska köksön erbjuder arbetsyta och sittplatser och härifrån har man en fin överblick över vardagsrummet. Vid matplatsen finns det gott om utrymme för både familj och vänner. 

Sovrum

I bostaden finns två sovrum varav det ena har gott om utrymme för dubbelsäng och en generös walk-through garderob. Här finns även pardörrar i glas som kan öppnas upp mot trädäcket utanför. 

Badrum

Mitt i huset ligger badrummet som renoverades ca 2012 och har kakel och klinkers i tidlösa färger. Inredningen går fint i träfaner och är utrustat med bland annat vägghänd wc som gör utrymmet betydligt mer lättstädat. Det kommunala avloppet installerades 2018. 

Hall

Välkomnande entréhall med slitstark klinkers och gott om plats för jackor, mössor och vantar. Ljust och luftigt och utrymme finns för extra förvaringslösningar såsom garderober eller byråer för den som önskar. 
I den nyaste delen har tvättstugan strategiskt placerats i samband med groventrén. Här finns generös arbetsyta för tvätthantering, förvaring för sänglinnen och givetvis slitstark matta på golv som står emot både leriga barnkläder, fyrbenta vänner och gummistövlar. 

Är det dags att byta bostad? Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering & offert. Boka värdering

Fakta

InteriörHall
Hall med klinkers, bröstpanel och målade väggar. Elektrisk golvvärme.

Kök
Kök från 2012 med inredning från Ikea. Vit inredning och utrustat med kylskåp i fullhöjd (2019), induktionshäll, varmluftsugn, kolfilterfläkt och integrerad diskmaskin. Bänkskiva i ek samt portabel köksö. Vitt kakel samt målade väggar. 

Vardagsrum
Vardagsrum med laminatgolv, målade väggar och fondvägg i tapet. 

Sovrum
Sovrum med glasdörrar ut till trädäck samt en walk-through closet. Laminatgolv, målade väggar samt fondvägg vid sängplats. Elektrisk golvvärme. 

Sovrum
Sovrum med laminatgolv, målade väggar samt liggande träpanel.

Badrum
Utrustat med duschhörna med infällbara glasdörrar, handfat med kommod, spegel med integrerad belysning, väggskåp och vägghängd wc-stol. I taket finns spotlights och infällda högtalare för den teknikintresserade. Kakel och klinkers samt elektrisk golvvärme. 

Tvättstuga
Tvättstuga med matta på golv och målade väggar. Elektrisk golvvärme och utrustat med tvättmaskin och ho. Svart laminatskiva och såpsinredning i vitt. 

Uteplatser
Nytt trädäck i anslutning till bostaden, byggt 2021. Fristående terrass samt mindre stenläggning. 

Övrigt
2021 Byggnation av trädäck
2018 Utbyggnad av sovrum, hall, tvättstuga
2018 Fönster och fönsterdörrar
2012 Fönster, kamin och varmvattenberedare
2012 Renovering av kök och badrum
2012 Byggnation av fristående terrass
2011 Tak

Läs mer

FastighetUtgångspris
2 100 000 kr

Byggnadsår
1973

Antal rum
3 rum och kök

Boarea
84 kvm

Tomt
Area 737 kvm

Grundläggning
Betongplatta, torpargrund

Fasad
Trä

Stomme
Trä

Bjälklag
Trä

Tak
Plåt

Fönster
2-glas och 3-glas

Uppvärmning
Luft/luftvärmepump, golvvärme (el), kamin

Ventilation
Självdrag

Vatten och avlopp
Kommunalt VA

Tv- internetutbud
Fiber

Energideklaration
Utförd: 2021-07-05
Energiklass: E

Driftskostnader
30 864 kr/år
Utöver drift tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt om 7028 kr (totalt 37 892)
Antal personer i hushållet: 1
Kommentar: Kostnader enligt säljarnas uppgifter, avser uppvärmning/hushållsel, VA, renhållning, sotning och hemförsäkring.

Fastighetsbeteckning
MÖCKLÖ 6:16

Taxeringsvärde
Totalt: 937 000 kr
Byggnad: 651 000 kr
Mark: 286 000 kr

Pantbrev
1 330 000 kr

Servitut/Samfälligheter
Gemensamhetsanläggning KARLSKRONA MÖCKLÖ GA:1
Förmån: Officialservitut väg

Läs mer