TrossöSkepparegatan 9

Modernt och bekvämt boende med stor inglasad balkong, garageplats och tillgång till gym.

Såld
TrossöSkepparegatan 9
Här bor du bekvämt i en modern 3:a med stor, inglasad balkong i söderläge, hiss från markplan och egen garageplats i huset. Ett perfekt boende för dig med höga krav på komfort och livsstil. Lägenheten har en väl genomtänkt planlösning och hög standard med parkettgolv från Kährs, kök från Ballingslöv och vitvaror från Bosch. Kök och vardagsrum har en öppen planlösning och i det stora duschrummet finns både tvättmaskin och torktumlare. Sovrummen är generösa i storlek och har bra förvaringsutrymmen. Brf Varvskranen är belägen i ett lugn kvarter på centrala Trossö. I huset finns faciliteter som gästlägenhet, ett välutrustat gym med dusch och bastu samt en mysig innergård.
Slutpris: 2 350 000 kr

Snabbfakta

  • Adress Skepparegatan 9
  • Område Trossö
  • Bostadstyp Bostadsrätt
  • Antal rum 3
  • Boarea & biarea 71.5 kvm
  • Pris 2 295 000 kr
  • Månadsavgift 4 105 kr
  • Våningsplan 2 av 3

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss inom kort.

Anmäl intresse

Kontakta mäklare

Linn Walderton

Mäklare/Civilekonom

0733-80 04 41

linn.walderton@liwingmaklarbyra.se

Vardagsrum

I det 25 kvm stora vardagsrummet ryms både en större soffa och matbord för flera middagsgäster. Fönstren är belägna mot öster/söder vilket gör att du slipper den starka eftermiddagssolen in i rummet. Från tidig vår till sen höst kan du förlänga vardagsrummet genom att öppna upp till den inglasade balkongen.

"

Detta är ett boende för dig med höga krav på standard och komfort

"

Balkong

Den inglasade balkongen fungerar som ett extra rum från tidig vår till sen höst, en perfekt plats att njuta av morgonkaffet på, eller kvällsmiddagen för den delen. Glaspartierna är vikbara och går att öppna upp vid behov. På balkongen har du sol från tidig morgon till en bit in på eftermiddagen. Om du vill komma åt den sista kvällssolen har du bara några steg ut till den gemensamma innergården som ligger på samma våningsplan.

"

Lägenheten har parkettgolv från Kährs och köksinredning av hög kvalitet från Ballingslöv

"

Kök

Köket ligger i direkt anslutning till matplatsen och med endast en liten vägg som avgränsar mot vardagsrummet. Inredningen är av hög kvalitet, med stommar och luckor från Ballingslöv och vitvaror från Bosch. 

Sovrum

I lägenheten finns två sovrum om 13 respektive 9 kvm. Det större sovrummet inrymmer hela 5 garderober och det mindre sovrummet har två garderober. 

"

Sovrummen är generösa i storlek och har goda förvaringsutrymmen

"

Badrum

I lägenhetens duschrum behöver man inte trängas, här finns nämligen gott om plats för hela familjen. De infällbara duschväggarna skapar extra utrymme när de inte används och i andra delen av rummet finns en praktisk avdelning med tvättmaskin och torktumlare. Klinkergolvet har värmeslingor för ökad komfort och på väggen finns en handdukstork som håller frottén varm. 

Hall

Hallen har ett lättskött och tåligt klinkergolv. Här finns en garderob för ytterkläder och skor samt möjlighet till ytterligare förvaring.

"

På samma våningsplan finns en trivsam innergård där man kan njuta av kvällssolens sista strålar

"

Förening

Brf Varvskranen är föreningen för dig med höga krav på livsstil och boende. Förutom en noggrant utformad planlösning har lägenheterna hög standard med inredning från ledande leverantörer så som Kährs, Ballingslöv och Bosch. De gemensamma utrymmena är generösa och påkostade. I bottenplan finns garage, cykelrum, barnvagnsutrymme och lägenhetsförråd och som en extra förmån finns ett välutrustat gym med dusch och bastu, perfekt för den som vill kunna träna när det passar. För långväga gäster finns även en övernattningslägenhet med pentry och dusch.

Området Västerudd är ett lugnt kvarter beläget på södra delen av Trossö. Här bor du bekvämt, nära havet och med gångavstånd till det mesta.

Är det dags att byta bostad? Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering & offert. Boka värdering

Fakta

InteriörHall
Hall med klinkergolv och en garderob.

Sovrum 1
Sovrum 1 med parkettgolv och två garderober.

Vardagsrum
Vardagsrum med parkettgolv och utgång till balkongen.

Kök
Kök med parkettgolv, inredning från Ballingslöv, bänkskiva i laminat och vitvaror från Bosch bestående av induktionshäll, spisfläkt, diskmaskin, kyl, frys, inbyggnadsugn och -mikro. I köket finns även ett städskåp.

Dusch/tvätt
Duschrum med kakel, klinker, golvvärme, handdukstork, WC, tvättställ med kommod, överskåp med spegel, dusch med infällbara glasväggar, tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk och förvaringsskåp. I duschrummet finns även lägenhetens ventilationsaggregat.

Läs mer

BostadenÄgandeform/bostadstyp
Lägenhet - Bostadsrätt

Utgångspris
2 295 000 kr

Antal rum
3 rum och kök

Boarea
71.5 kvm

Våning
2 av 3. Hiss finns.

Förråd
Förråd på plan 1

Månadsavgift
4 105 kr inkl. värme. Obligatorisk avgift för garage (500 kr) samt fibernät (225 kr) tillkommer.

Driftskostnader
5 196 kr/år
Antal personer i hushållet: 2
Kommentar: Debitering av vatten samt el sker en gång per kvartal, och grundar sig på den faktiska förbrukningen. Utöver månadsavgiften tillkommer en avgift om 225 kr/månad för TV, Bredband och IP-telefoni via Telia (fiber) samt en avgift om 500 kr/månad för garageplatsen.

Andelstal
Andel i föreningen: 2.175%
Andel av årsavgift: 2.42%

Lägenhetsnummer
Föreningen: 9-1201
Skatteverket: 1201

FöreningenNamn
Brf Varvskranen

Byggnadsår
2019

Fönster
3-glas

TV/Bredband
Fibernät via Telia

Energideklaration
Utförd 2020-12-18
Energiklass: E
Energiprestanda: 106 kwh/kvm och år

Pantsättningsavgift
476 kr/pantbrev

Överlåtelseavgift
1190 kr
Betalas av köparen

Antal lägenheter
34

Gemensamma utrymmen
I hus A finns ett välutrustat gym med dusch och bastu. I hus B finns en gästlägenhet med dubbelsäng, pentry och dusch/WC (kan hyras av föreningens medlemmar för 100 kr/dygn). I markplan finns även lägenhetsförråd, cykelrum, barnvagnsutrymme och garage.

Parkering
I föreningen finns 30 garageplatser som samtliga hör till en specifik lägenhet. Kostnaden för garageplatsen är 500 kr/månad och en obligatorisk avgift. Om man ej nyttjar sin garageplats får man hyra ut den.

Läs mer