TrossöSkepparegatan 8

Välplanerad trea i absolut toppskick!

TrossöSkepparegatan 8
På Skepparegatan 8, vid ett av stans lugnare kvarter, finner du denna fina lägenhet med genomgående planlösning och i absolut toppskick. Hela bostaden har genomgående renoverats med nya golv och ytskikt. Nytt kök och badrum, ny el och delvis ändrad planlösning. Stabil förening med god ekonomi och låga avgifter där elen ingår. Här bor du avskilt från centrums brus men ändå med en absolut närhet och gångavstånd till stadskärnan med stans puls och utbud av restauranger, affärer m.m.
Utgångspris: 1 895 000 kr

Snabbfakta

  • Adress Skepparegatan 8
  • Område Trossö
  • Bostadstyp Bostadsrätt
  • Antal rum 3
  • Boarea & biarea 68.7 kvm
  • Pris 1 895 000 kr
  • Månadsavgift 3 790 kr
  • Våningsplan 3 av 4

Visning

15 augusti kl. 12:30-13:00

Anmälan krävs, vänligen boka tid.

Boka visning

16 augusti kl. 16:30-17:00

Anmälan krävs, vänligen boka tid.

Boka visning

Kontakta mäklare

Kök

Välkommen till Skepparegatan 8 och denna nyrenoverade bostad i absolut toppskick. Det moderna och fullt utrustade köket renoverades 2020 med ny köksinredning, vitvaror, el och ytskikt. Här finns generösa arbetsytor och mycket förvaring. Praktiskt och användarvänligt med kyl och frys i fullhöjd och integrerad diskmaskin för ett rent intryck. Vid fönstret finns gott om utrymme för en större matplats och här har man också utsikt mot föreningens bakgård.

 

"

Kök i absolut toppskick som inbjuder till både matlagning och middagsbjudningar

"

Vardagsrum

Vardagsrummet har stora fönsterpartier som ger rummet en härlig rymd och ett generöst ljusinsläpp. Här finns gott om plats för både en större soffgrupp med tillhörande mediamöbel som ett rejält matbord där man kan duka upp för middagsbjudningar. Här ligger, precis som i övriga delar av bostaden, ett fint kvistat ekgolv och väggarna är vita. 

Sovrum

I bostaden finns två sovrum varav båda är generösa i storlek. Master-bedroom vetter in mot föreningens innergård och har gott om plats för en dubbelsäng. Här finns bra med förvaringsmöjligheter i de inbyggda garderoberna och ytterligare plats finns för diverse förvaringslösningar såsom byråer eller liknande. Det större fönstret i österläge ger rummet ett svalare klimat och en härlig morgonsol. Det andra sovrummet nås från vardagsrummet och passar perfekt som barn-eller gästrum eller kontor. 

"

Det ena sovrummet vetter in mot föreningens lugna innergård och har härlig morgonsol

"

Badrum

Det helkaklade badrummet renoverades 2020 med snygga och stilrena materialval. Lyxiga detaljer i svart, golvvärme och handdukstork samt egen tvättmaskin med kombinerad torktumlare - perfekt för den som inte orkar släpa tvätten upp och ner för våningarna.

Hall

Hallen är rymlig och har en praktisk del för avhängning innan den öppnar upp sig mot resten av bostaden. Här finns bland annat plats för en byrå, garderob eller hemmakontor och den stora klädkammaren erbjuder oerhört generösa förvaringsmöjligheter. Här finns till exempel plats för resväskor, cyklar och verktyg och för den klädintresserade finns här fina möjligheter till en lyxig walk-in-closet.

"

Stabil förening på lugn del av Trossö, med flertalet stora arbeten utförda och där elen ingår i månadsavgiften!

"

Förening

Brf Taube 25 består av 19 lägenheter och är belägen på Västerudd som är ett av stans lugnare kvarter. Här bor du med en avskildhet från stadens värsta brus med ändå med en absolut närhet till stadskärnan. Gångavstånd till busshållsplats, mataffärer, butiker, restauranger och liknande. 

Är det dags att byta bostad? Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering & offert. Boka värdering

Fakta

InteriörHall
Kvistad ekparkett och vita väggar. Stor klädkammare/förråd med hyllsystem.

Kök
Renoverat 2020 med köksinredning i vitt från Ikea. Utrustat med kyl och frys i fullhöjd (Elvita), induktionshäll (Husqvarna), kolfilterfläkt (Franke), integrerad diskmaskin (Cylinda) samt dubbla inbyggnadsugnar varav den ena är kombinerad mikro (Elvita). Bänkskiva i laminat och vitt kakel ovanför bänk. Kvistat ekparkett på golv och vita väggar. Nya vattenledningar och köksblandare 2022 (föreningens arbete)

Vardagsrum
Vitmålade väggar och kvistad ekparkett.

Sovrum
Målade väggar i grått och kvistad ekparkett. Inbyggda garderober.

Sovrum
Vitmålade väggar och kvistad ekparkett.

Badrum
Renoverat 2020. Vitt kakel på vägg och grå klinker på golv. Utrustat med duschhörna med infällbara glasdörrar, wc-stol, handfat med kommod, spegelskåp, tvättmaskin med kombinerad torktumlare och handdukstork (Elvita). Golvvärme. Fläkt insatt 2022.

Läs mer

BostadenÄgandeform/bostadstyp
Lägenhet - Bostadsrätt

Utgångspris
1 895 000 kr

Antal rum
3 rum och kök

Boarea
68.7 kvm

Våning
3 av 4

Balkong
Nej

Förråd
Källarförråd

Månadsavgift
3 790 kr inkl. Värme, Vatten & Avlopp, Renhållning, Kabel-TV och hushållsel

Driftskostnader
1 704 kr/år
Antal personer i hushållet: 2
Kommentar: I månadsavgiften ingår hushållselen som beräknas på schablon om 250 kr/mån. Läses av och justeras enligt faktiskt användning 1 gång/år.

Andelstal
Andel i föreningen: 0.1130


Lägenhetsnummer
Föreningen: 1204
Skatteverket: 1204

FöreningenNamn
Brf Taube 25

Byggnadsår
1959

Fönster
3-glas

TV/Bredband
Fiber via Affärsverken

Energideklaration
Utförd 2021-10-15
Energiklass: C
Energiprestanda: 92 kwh/kvm och år

Pantsättningsavgift
483 kr/pantbrev

Överlåtelseavgift
1208 kr

Antal lägenheter
19

Antal lokaler
0

Gemensamma utrymmen
I föreningen finns gemensam tvättstuga och bakgård.

Renoveringar
2022 - Rotrenovering vatten
2021 - Grindautomatik
2020 - Dörrautomatik entré
2017 - Källardörr samt rökgaslucka
2016 - Entré
2015 - Byte lägenhetsdörrar
2014 - Fönsterbyte
2008 - Takbyte

Parkering
3 platser, separat kösystem tillämpas. I området finns boendeparkering och kommunala parkeringsplatser. Kostnaden för boendeparkering är 150 kr/månad.

Övrigt
Individuell mätning av vatten kommer göras efter årsskiftet, ett schablonbelopp kommer betalas varje månad och justeras vid årets slut. 

Läs mer