SturköSkärpingevägen 1

Skärgårdspärla i toppskick med underbar havsutsikt och egen brygga!

SturköSkärpingevägen 1
Framåt våren kommer vi kunna presentera detta fina vinterbonade fritidshushus/permanentboende i absolut toppskick beläget på en av Karlskronas vackra öar, Sturkö! Här kan du njuta av en underbar utsikt över Ryamar eller ta med dig solstolen och kaffetermosen ner till bryggan. Här är det bara att flytta rakt in då huset har genomgått en total makeover sedan nuvarande ägare tog vid med smakfulla och moderna materialval. Entréplan erbjuder en social öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som dessutom har öppet upp till nock och har en braskamin installerad. Stora delar av året kan man öppna upp till det inglasade uterummet om hela 26 kvm. På källarplan finns ett läckert duschrum med en rymlig bastu. Här finns också möjlighet till ytterligare sovrum. På tomten finns två fina gästhus om 10 kvm vardera. Sturkö är en vacker idyll med bl.a. en välsorterad livsmedelsbutik, gym, skola F-6, bageri, camping m.m. Välkommen att anmäla ditt intresse redan nu för att för förhandsinformation!
Utgångspris: 3 695 000 kr

Snabbfakta

  • Adress Skärpingevägen 1
  • Område Sturkö
  • Bostadstyp Villa
  • Antal rum 2
  • Boarea & biarea 48 + 48 kvm
  • Tomtareal 2003 kvm
  • Byggnadsår 1964
  • Pris 3 695 000 kr

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss inom kort.

Anmäl intresse

Kontakta mäklare

Huset

Trevligt enplanshus med källare med en total yta om 96 kvm på båda planen. Lättskött tegelfasad, generöst trädäck runt huset med flera platser för utemöblemang och stort inglasat uterum. Plan trädgårdstomt med två stycken gästhus. Från huset och tomten har du en underbar utsikt över Ryamar.

Här är det bara att flytta rakt in då huset har genomgått en total makeover sedan nuvarande ägare tog vid med smakfulla och moderna materialval.

Entréplan erbjuder en social öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som dessutom har öppet upp till nock och har en braskamin installerad. Stora delar av året kan man öppna upp till det inglasade uterummet om hela 26 kvm. På källarplan finns ett läckert duschrum med en rymlig bastu. Här finns också möjlighet till ytterligare sovrum.

Område

Sturkö är en av Karlskrona skärgårds största öar och populariteten växer för att få bo här nära till hav och natur. Det finns en skola F-6, en välsorterad livsmedelsbutik, gym, bageri och camping. På Sturkö finns flertalet badplatser, en kort promenad från huset finns en busshållplats och Bredaviks brygga finns på cykelavstånd där båtpendeln går direkt in till Karlskrona året runt. På sommartid går även skärgårdstrafiken in till Karlskrona och ut i skärgården. 

Är det dags att byta bostad? Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering & offert. Boka värdering

Fakta

FastighetUtgångspris
3 695 000 kr

Byggnadsår
1964

Antal rum
2 rum och kök

Boarea
48 kvm

Biarea
48 kvm

Tomt
Area 2003 kvm

Fönster
3-glas/2-glas

Uppvärmning
Luft/luftvärmepump, direkt el via golvvärme och radiatorer

Vatten och avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.

Tv- internetutbud
Fiber

Fastighetsbeteckning
STURKÖ-RYD 62:2

Taxeringsvärde
Totalt: 856 000 kr
Byggnad: 288 000 kr
Mark: 568 000 kr

Pantbrev
500 000 kr

Servitut/Samfälligheter
Förmån: Avtalsservitut väg mm

Läs mer