HästöSkansvägen 27

Smakfullt renoverad enplansvilla på norra Hästö!

HästöSkansvägen 27
Med lugnt och insynsskyddat läge på norra delen av Hästö ligger denna fina enplansvilla med smakfull interiör och praktisk planlösning. Här finns 2-3 sovrum (se alternativ planlösning), vardagsrum, badrum, wc och tvättstuga. Köket tillsammans med vardagsrummet utgör husets hjärta och de sociala gemensamhetsytorna. Köket är välutrustat och generöst och passar den som älskar matlagning. Detta ligger med en öppen trivsam planlösning med vardagsrummet som har plats för både soffgrupp och ett rejält matbord. Här finns även utgång till trädäck med pergola i sydvästligt läge. Stort hobbyrum som är inrett till sovrum/kontor. Effektiv uppvärmning via luft/vatten värmepump, fiber samt laddbox finns installerat.
Utgångspris: 4 650 000 kr
Budgivning pågår

Snabbfakta

  • Adress Skansvägen 27
  • Område Hästö
  • Bostadstyp Villa
  • Antal rum 4
  • Boarea & biarea 107 + 66 kvm
  • Tomtareal 1466 kvm
  • Byggnadsår 1973
  • Pris 4 650 000 kr

Intresseanmälan

Kontakta mäklare

Kök

Välkommen till denna trevliga enplansvilla på Hästö. Här bor du med lugnt och insynsskyddat läge och i en bostad som de senaste åren genomgått omfattande renoveringar där innerväggar har rivits och byggts upp på nytt, planlösningar har öppnats upp och moderniserats där kök och vardagsrum numera utgör hjärtat i det hela. 
Det generösa och smakfulla köket har gott om både förvaring och arbetsyta och den enorma köksön erbjuder extra bänkyta och flera sittplatser - perfekt för den som älskar att laga mat och ställa till med middagsbjudningar! 
Kök och vardagsrum har en helt öppen och social planlösning och i anslutning till köket finns gott om plats för ett rejält middagsbord.

Vardagsrum

I vardagsrummet finns gott om plats för hela familjen och erbjuder gott om plats för soffa, fåtöljer och tillhörande tv-möbel. Här är ljust och trivsamt och det stora fönsterpartiet ger rummet ett härligt ljusinsläpp. För den som drömmer om en eldstad är vardagsrummets golv förstärkt på ett ställe för att möjliggöra detta. Här finns även utgång till trädäcket med härligt sydvästläge samt access till groventrén med tvätt/dusch och hobbyrummet som besitter stora möjligheter. 

Sovrum

I bostaden finns det i dagsläget två stora sovrum varav Master-bedroom har ytterligare ett rum i anknytning som används som walk-in-closet. Detta går med enkla medel återställa till ett separat sovrum för den som behöver. Det andra sovrummet är generöst i storlek och även det har gott om plats för en dubbelsäng. 

Hobbyrummet nås både från kök/tvättstuga men har även en egen ingång från tomten. Detta är generöst i storlek och planer har funnits att integrera detta i resten av bostadsytan genom att öppna upp från vardagsrummet. Rummet är inrett och i dagsläget används utrymmet som extra sovrum vid behov och här finns också generösa förvaringsmöjligheter.

Hall

Välkomnande entréhall med slitstark klinkers och gott om plats för jackor, mössor och vantar. Ljust och luftigt och utrymme finns för extra förvaringslösningar såsom garderober eller byråer för den som önskar. 

Badrum

Det helkaklade duschrummet renoverades av tidigare ägare men har ytrenoverats och försetts med ny inredning 2020. I direkt anslutning från entrén finns en praktisk gäst-wc som är nyrenoverad. 

Bad/tvätt

Med access från både kök och trädgård finns tvättstugan som även har en helkaklad duschhörna. Här finns förutom tvättmaskin och torktumlare, en mindre arbetsbänk och ho. Vidare från tvättstugan nås hobbyrummet som även ger access till garaget. 

Huset

Huset uppfördes 1973 men har sedan nuvarande ägare tog över huset 2018 har det genomgått flera omfattande och påkostade renoveringar såsom fullständigt takbyte, helt nytt kök, förändrad planlösning, ny el, nya ytskikt och nivellsystem. Nu står här ett modernt enplanshus med öppen social planlösning där nästa ägare kan flytta rakt in. Hobbydelen besitter stor potential och kan med fördel användas som sovrum/tonårsrum med egen ingång, hemmakontor eller ateljé.
Den lättskötta trädgårdstomten är ett oskrivet blad och beroende på intresse finns stora möjligheter för odling och liknande. Huset ligger med ett insynsskyddat läge och den grusade infarten ger gott om plats för parkering och i anslutning till garaget finns även laddbox installerad.

Fastighetskarta

Är det dags att byta bostad? Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering & offert. Boka värdering

Fakta

InteriörHall
Slitstarkt grått klinkergolv med golvvärme och vita väggar.

Kök
Vit skåpinredning och köksö med ljus bänkskiva i kvartskomposit (Ikea). Utrustat med kyl och frys i fullhöjd, integrerad diskmaskin, inbyggd ugn och mikro, induktionshäll, spisfläkt och vinkyl. Vitlaserat parkettgolv och målade väggar. 

Vardagsrum
Vitlaserat parkettgolv och vita väggar. Vardagsrummets golv är förstärkt på ett ställe för att sätta in en braskamin. Utgång till trädäck. 

Sovrum
Master bedroom med stor klädkammare (f.d. sovrum och går enkelt att återställa om så önskas) med garderobsinredning. Ljus heltäckningsmatta och målade väggar, utgång till trädäck. 

Sovrum
Sovrum med vitlaserat parkettgolv och målade väggar. 

Hobbyrum/sovrum
Hobbyrum/sovrum/ateljé med egen ingång. Vita väggar och heltäckningsmatta. 

Duschrum
Helkaklat duschrum i grått och vitt utrustat med duschkabin, wc-stol, spegel och handfat med kommod. Golvvärme.

Wc
Grått kakel på golv och vita väggar. Utrustat med wc-stol och tvättställ. Golvvärme.

Tvättstuga
Tvättstuga med helkaklad duschhörna. Utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Mörk våtrumsmatta på golvet i tvättstugan och ljusa väggar. Grönt mosaikgolv och vita väggar i duschhörna. 

Tomt
Mysig trädgårdstomt med insynsskyddat läge och grusad infart. Trädäck med pergola i sydväst. 

Garage och förråd
Vidbyggt garage som även nås inifrån huset. Fristående förråd i trädgården. 

Läs mer

FastighetUtgångspris
4 650 000 kr

Byggnadsår
1973

Antal rum
4 rum och kök

Boarea
107 kvm

Biarea
66 kvm

Tomt
Area 1466 kvm

Grundläggning
Betongplatta

Fasad
Tegel/trä

Stomme
Trä

Bjälklag
Trä

Tak
Betongpannor (2020)

Fönster
2-glas/Isolerglas

Plåtarbete
Lackerad plåt

Uppvärmning
Värmepump luft/vatten

Ventilation
Självdrag

Vatten och avlopp
Kommunalt VA

Tv- internetutbud
Fiber

Energideklaration
Utförd: 2017-08-09
Energiklass: E
Energiprestanda: 71 kWh per kvm och år kwh/kvm och år

Driftskostnader
48 528 kr/år
Utöver drift tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt om 8874 kr (totalt 57 402)
Antal personer i hushållet: 3
Kommentar: Kostnader enligt säljarens uppgifter, avser uppvärmning/hushållsel (38 739 kr), VA (8 067 kr), renhållning (1 728 kr). Utöver angiven drift har säljaren en årskostnad för hemförsäkring om 5 088 kr.

Fastighetsbeteckning
FOCKEN 6 och Karlskrona Hästö 2:25

Taxeringsvärde
Totalt: 3 037 000 kr
Byggnad: 1 722 000 kr
Mark: 1 315 000 kr

Pantbrev
3 297 000 kr

Läs mer