PottholmenOttilia Adelborgs gata 6C

Nyproduktion utan väntetid!

Såld
PottholmenOttilia Adelborgs gata 6C
Har du drömt om att kunna låsa upp dörren och vara första personen som bor i bostaden? Att vara den första som möblerar upp vardagsrummet och njuter av utsikten från balkongen? Då har du chansen nu! Denna välplanerade lägenhet om 4 rum och kök kommer kunna tillträdas i mitten av oktober för den som önskar. Stor balkong i söderläge med fin havsutsikt ner mot Borgmästarekajen. Här kan du njuta av att bo centralt men med den lugna strandpromenaden framför huset. Tåg- och busstation finns enbart ett stenkast bort och till stadskärnan är det bara några minuters gångväg.
Slutpris: 3 700 000 kr

Snabbfakta

  • Adress Ottilia Adelborgs gata 6C
  • Område Pottholmen
  • Bostadstyp Bostadsrätt
  • Antal rum 4
  • Boarea & biarea 85 kvm
  • Pris 3 500 000 kr
  • Månadsavgift 5 393 kr
  • Våningsplan 1 av 5 (1,5 tr)

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss inom kort.

Anmäl intresse

Kontakta mäklare

Bostaden

Nu finns chansen att förvärva denna välplanerade bostad om fyra rum och kök. Här bor du med en stor balkong i soligt söderläge med fin utsikt och havskontakt. Balkongen är generös i storlek och har gott om plats för både avkopplande stunder och sena middagar i solnedgångens ljus.   
Hela bostaden har genomgående tidlösa och klassiska materialval såsom ekparkettgolv och vitmålade väggar. Här finns tre bra sovrum, samtliga med fönster i norrläge mot den skyddande innergården - perfekt för ett svalare och lugnare klimat! Ett helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare samt en separat gäst-wc. 
Köket har en bra planlösning med generös förvaring och arbetsyta med inredning från HTH och maskinpark från Siemens. Den öppen planlösningen mot vardagsrummet ger bostaden en social och trevlig känsla och de stora fönsterpartierna ut mot balkongen ger rummet en härlig rymd. Bostaden är belägen 1,5 trappor upp från markplan vilket ger skydd från insyn men med optimal höjd för havsutsikten. 

Förening

Brf Skärgården är ett modernt flerbostadshus på fem våningar, med totalt 49 bostadsrätter. Innergården görs till en inbjudande oas med uteplatser, träd, buskar och planteringar. I huset finns bland annat cykelförråd (både invändigt och på gården), barnvagns- och rullstolsförråd. I föreningen ingår också två lokaler för verksamheter i gatuplan. Bilpool och cykelpool erbjuds i föreningen - allt för att underlätta och göra ditt boende till det mest moderna i Karlskrona.

Är det dags att byta bostad? Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering & offert. Boka värdering

Fakta

InteriörHall
Hall med plats för avhängning. Klinkers på golv och vita väggar. Garderob med skjutdörrar för ytterkläder och dylikt. 

Kök
Köksinredning från HTH med vita släta luckor. Bänkskiva i vit laminat, kakel ovanför bänk. Utrustat med kyl och frys i fullhöjd, inbyggnadsugn och mikro, glaskeramikhäll och diskmaskin. Samtliga vitvaror från Siemens. Vita målade väggar och ekparkett.

Vardagsrum
Ekparkett och vitmålade väggar.

Sovrum
Sovrum med plats för dubbelsäng. Vita målade väggar och ekparkett. Access till klädkammare.

Sovrum
Vita målade väggar, ekparkett. Två garderober.

Sovrum
Vita målade väggar, ekparkett. Två garderober.

Badrum
Helkaklat duschrum, vitt kakel på vägg och ljust grå klinkers på golv. Utrustat med duschhörna med infällbara glasdörrar, wc-stol, handfat med kommod och spegelskåp. Tvättmaskin och torktumlare. Spotlights i tak. 

Wc
Gäst-wc med vitmålad väv och ljust grå klinkers på golv. Utrustat med wc-stol, handfat med kommod och spegelskåp. Spotlights i tak.

Läs mer

BostadenÄgandeform/bostadstyp
Lägenhet - Bostadsrätt

Utgångspris
3 500 000 kr

Antal rum
4 rum och kök

Boarea
85 kvm

Våning
1 av 5 (1,5 tr). Hiss finns.

Balkong
Balkong

Månadsavgift
5 393 kr inkl. Värme, Renhållning

Driftskostnader
11 052 kr/år
Kommentar: Separat mätning av kall- och varmvatten för varje lägenhet. Angiven kostnad är beräknad enligt schablon. Fastigheten är ansluten till fibernät, varje bostadsrättshavare beställer och bekostar själv tjänster för internet, tv och telefoni samt abonnemang för hushållsel.

Andelstal
Andel i föreningen: 2.3531%


Lägenhetsnummer
Föreningen: A:1101
Skatteverket: 1101

FöreningenNamn
Brf Skärgården i Karlskrona

Byggnadsår
2021

Fönster
3-glas

TV/Bredband
Fiber

Pantsättningsavgift
2,5 kr

Överlåtelseavgift
2,5 kr
Betalas av köparen

Antal lägenheter
49

Antal lokaler
2

Gemensamma utrymmen
Gemensam innergård med uteplatser, träd, buskar och planteringar. I huset finns cykelförråd (både invändigt och på gården), barnvagns- och rullstolsförråd, städskrubb och miljörum.

Parkering
Parkering kommer ske i parkeringshus i kvarteret öster om fastigheten. Parkeringshuset kommer att uppföras av Karlskrona kommun. En tillfällig parkering anordnas till dess att parkeringshuset är färdigställt. Samtliga lägenhetsinnehavare och verksamhetsutövare är under de 10 första åren efter färdigställandet anslutna till bilpoolsverksamhet och medlemskap i cykelpool.

Planerade och utförda renoveringar
-

Övrigt
Separat mätning av kall- och varmvatten för varje lägenhet. Fastigheten är ansluten till fibernät, varje bostadsrättshavare beställer och bekostar själv tjänster för internet, tv och telefoni.

Läs mer