Nättraby/Skärfva ByÖstra Skärfva Byväg 1B

Modernt och trivsamt parhus i populära Skärfva By!

Såld
Nättraby/Skärfva ByÖstra Skärfva Byväg 1B
Välkommen till detta moderna parhus beläget på en hörntomt i barnvänliga och populära Skärfva By! Ett bekvämt och lättskött boende för dig som vill ha ett hus med litet skötselbehov. Huset är 125 kvm fördelat i två plan om 5 rok. Nedre plan har ett stort kök och vardagsrum med öppen planlösning, sovrum, duschrum och separat tvättstuga med groventré. Övre plan är inrett med ett allrum, ett stort familjebadrum och två sovrum, varav det ena med en lyxig walk-in-closet. Härifrån har man även utgång till en stor terrass med sol från morgon till kväll. På baksidan av huset finns en plan gräsyta, perfekt för lek och spel, en insynsskyddad altan i sydvästläge och ett inglasat uterum. Förråd och biluppställningsplats finns i anslutning till huset. Eftersom detta är ett bostadsrättshus tillkommer ingen lagfarts- eller pantbrevskostnad. Föreningen bekostar även det yttre underhållet av husen (se stadgarna för mer information) samt VA, renhållning, samfällighetsavgift och fastighetsavgift.
Slutpris: 2 865 000 kr

Snabbfakta

  • Adress Östra Skärfva Byväg 1B
  • Område Nättraby/Skärfva By
  • Bostadstyp Bostadsrätt
  • Antal rum 5
  • Boarea & biarea 125 kvm
  • Pris 2 495 000 kr
  • Månadsavgift 5 945 kr

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss inom kort.

Anmäl intresse

Kontakta mäklare

Linn Walderton

Mäklare/Civilekonom

0733-80 04 41

linn.walderton@liwingmaklarbyra.se

Huset

Huset uppfördes 2008 som en del i bostadsrättsföreningen Diligensen bestående av 8 bostäder fördelade på 4 parhus. Just denna bostaden är belägen i det yttersta parhuset, på en hörntomt med endast en granne mot norr. Här disponerar man och sköter tomten i anslutning till huset. På framsidan finns parkeringsplats och ett fristående förråd. Huset lämpar sig väl för den som söker ett enkelt och bekvämt boende, som i detta fallet där det yttre underhållet sköts och bekostas av bostadsrättsföreningen, och där man värdesätter en trivsam och privat utemiljö.  

"

Huset lämpar sig väl för den som söker ett enkelt och bekvämt boende där man värdesätter en trivsam och privat utemiljö

"

Uteplatser

Huset har flera uteplatser belägna i söder- och västerläge. På övre plan finns en stor balkong där man har sol från morgon till kväll och på baksidan av huset finns en insynsskyddad altan, även den belägen i soligt sydvästläge. Tomten har plana gräsytor med plats för lek och spel och stenläggningar som löper runt huset. Här hittar du bl.a. jordgubbsland, hallonbuskar, persikoträd, nektarinträd, krusbärsträd, päronträd, rosor och vinrankor som slingrar sig längs planket bakom altanen. På framsidan finns även ett vackert Magnoliaträd.

Vardagsrum

Vardagsrummet är mysigt och inbjudande, med en fantastisk rymd, höga fönsterpartier mot trädgården på baksidan och en takhöjd på över 5 meter. Den öppna planlösningen mot kök och matplats gör detta till en perfekt plats för umgänge med familj och vänner.

Uterum

I det inglasade uterummet kan man njuta av den förlängda sommarsäsongen eller de svala sommarkvällarna. Här finns dessutom en platsbyggd och funktionell hörnsoffa som rymmer många middagsgäster vid behov. Under sofflocket finns möjlighet till förvaring av dynor, filtar, leksaker eller annat.

"

På baksidan av huset finns en plan gräsyta, perfekt för lek och spel

"

Kök

Köket är modernt och bra planerat med en köksö som vetter mot matplatsen. Här har man bra kontakt med middagsgäster och lekande barn men ändå möjlighet att arbeta lite avskilt. Inredningen är av hög kvalitet och kommer från Marbodal och merparten av vitvarorna från Siemens. 

Allrum

På övre plan finns ett extra allrum som kan nyttjas till t.ex. lekrum, TV-rum, bibliotek, kontor eller något annat, beroende på vad man har för behov i familjen. Här nås man av det härliga ljusinsläppet från de höga fönstren i vardagsrummet varifrån man också har en fin utsikt mot naturen på baksidan.

"

I det inglasade uterummet kan man njuta av den förlängda sommarsäsongen eller de svala sommarkvällarna

"

Sovrum

I huset finns tre sovrum, ett på nedre plan och två på övre plan. Samtliga sovrum är rymliga och har plats för dubbelsäng. Det ena sovrummet har även en lyxig walk-in-closet i direkt anslutning. 

Badrum

På nedre plan finns ett rymligt duschrum med kakel och klinker i moderna, stilfulla färger och på övre plan ett familjebadrum i samma stil med både badkar och dusch. 

Tvättstuga

Groventrén är strategiskt placerad på husets östra sida i direkt anslutning till parkeringen. Här finns förutom tvättmaskin och torktumlare även städskåp, tvättho och förvaringsmöjligheter.

Skärfva By är ett naturskönt och barnvänligt bostadsområde bestående av friliggande villor och bostadsrättsparhus. Här bor du med bra cykelvägar och allmänna kommunikationer till centrala Nättraby och Karlskrona. I området finns även två förskolor.

Är det dags att byta bostad? Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering & offert. Boka värdering

Fakta

InteriörHall
Klinkergolv, vitmålade väggar och 5,20 m i takhöjd. Separat klädkammare/förråd.

Kök
Parkettgolv, mörkgrå och vitmålade väggar, inredning från Marbodal (2008), ljusgrått kakel, bänkskiva i vitvaxad massiv bok (IKEA, 2021).Vitvaror bestående av inbyggnadsugn och -mikro, spisfläkt, diskmaskin, kyl och frys från Siemens (2008) samt induktionshäll med flexizone (IKEA, 2021).

Vardagsrum
Parkett, vitmålade väggar och 5,2 m i takhöjd. Utgång till uterummet.

Uterum
Trallgolv, platsbyggd hörnsoffa och skjutbara dörr- och fönsterpartier.

Sovrum 1 entréplan
Parkettgolv, mörkgrå väggar och en inbyggd garderob.

Duschrum entréplan
Kakel och klinker, golvvärme, tvättställ med kommod, dusch.

Tvättstuga/groventré
Ljusgrått klinkergolv, vitmålade väggar, väggskåp från IKEA (2019), inbyggt städskåp, tvättmaskin och torktumlare från Husqvarna (2018), frånluftsvärmepump. 

Allrum
Parkettgolv, vitmålade väggar och mörkblå fondvägg.

Sovrum 2 övre plan
Parkettgolv, ljusgrå väggar och utgång till balkongen.

Sovrum 3 övre plan
Parkettgolv, blå väggar och separat klädkammare.

Badrum övre plan
Kakel och klinker, golvvärme, tvättställ med kommod, badrumsskåp med spegel från IKEA (2019), dusch och badkar.

Läs mer

FastighetUtgångspris
2 495 000 kr

Antal rum
5 rum och kök

Boarea
125 kvm

Fönster
Isolerglas

Uppvärming
Frånluftsvärmepump

Ventilation
Mekanisk frånluft

Tv- internetutbud
Fiber (Stadsnätet)

Energideklaration
Ej utförd

Driftskostnader
19 188 kr/år
Antal personer i hushållet: 3

Övrigt
Ny spis och bänkskiva sattes in i köket 2021.Taket i uterummet byttes 2020 och ny trall lades på balkongen 2020.  Tvättmaskin och torktumlare byttes 2018. Innerväggarna målades om 2018 och förrådet målades 2019. Installation av ektroniska lås (Yale doorman) 2020 och larm (Verisure) 2019. Fasaden målades av föreningen 2017.
Nytt staket mellan grannen 2020 samt nytt räcke på verandan. Nytt fibermodem 2018.
 
Tomten ägs av bostadsrättsföreningen och är inte upplåten med bostadsrätt.


Antal lägenheter
8 st fördelade på 4 parhus.

Övrigt
Renovering av balkongräckena är planerad i närtid.

Läs mer