TrossöNorra Smedjegatan 37

Stor tvåa med golvvärme och generös balkong i västerläge!

TrossöNorra Smedjegatan 37
På Norra Smedjegatan 37 ligger denna stora tvåa med generös balkong i soligt västerläge! Lägenheten ligger med ett lugnt insynsskyddat läge mot föreningens innegård och erbjuder interiört en välplanerad planlösning och bra ytor för socialt umgänge. Stiligt och välutrustat kök med luckor i ek och vitvaror i rostfritt. Helkaklat badrum i tidlösa färger med golvvärme. I hallen finns en klädkammare med praktisk inredning och ytterligare två inbyggda garderober för förvaring. Lägenheten värms upp via golvvärme och fiber ingår i månadsavgiften. Brf Puke är välskött och populär förening i Karlskrona bara ett stenkast från centrumkärnans utbud av service, butiker och restauranger. Närhet finns också till allmänna kommunikationer via buss- och tågtrafik. Föreningen har en trevlig innergård med flera sittarrangemang, lokal och övernattningslägenhet finns att tillgå. Föreningen har ett garage med möjlighet till parkeringsplats (separat kö).
Utgångspris: 1 795 000 kr

Snabbfakta

  • Adress Norra Smedjegatan 37
  • Område Trossö
  • Bostadstyp Bostadsrätt
  • Antal rum 2
  • Boarea & biarea 63.2 kvm
  • Pris 1 795 000 kr
  • Månadsavgift 3 317 kr
  • Våningsplan 1 av 5

Visning

20 augusti kl. 13:00-13:30

Anmälan krävs, vänligen boka tid.

Boka visning

Kontakta mäklare

Balkong

Från vardagsrummet nås denna generösa balkongen med härligt läge i väster och utsikt över föreningens innergård. Här kan du sitta och koppla av samtidigt som du njuter av eftermiddags- och kvällssolen. Här får du plats med loungsoffa eller matplats men även odling om så önskas. På föreningens innergård finns pallkragar medlemmarna får nyttja. 

"

Stor tvåa med lugnt och skyddat läge mot föreningens innergård och balkong med soligt västerläge

"

Kök

Stiligt och välutrustat kök i vinkel med vitvaror i rostfritt, luckor i ek och en lättskött mörk bänkskiva. Här finns bl.a. glashäll, inbyggnadsugn ugn och bekvämligheter som diskmaskin. Köket har gott om arbetsyta om man vill laga mat tillsammans och bra med utrymme för förvaring. Här finns plats för ett matbord för fyra! 

"

Välutrustat kök i vinkel med vitvaror i rostfritt och vardagsrum med gott om plats för socialt umgänge

"

Vardagsrum

Vardagsrummet nås rakt fram från entréhallen och har gott om utrymme för socialt umgänge. Här har du stora fina fönsterpartier i väster som ger ett härligt ljusinsläpp. Här finns plats med både soffa och matbord för den som önskar. Dessutom nås den generösa balkongen med härligt västerläge och trevlig utsikt mot föreningens innegård.  

Sovrum

Lägenhetens sovrum har ett lugnt läge och fin utsikt över föreningens innegård. Här ryms en större säng, extra garderober och byråer för förvaring.

"

Rymlig möblerbar hall med både en klädkammare och två inbyggda garderober för förvaring

"

Hall

Välkomnande entréhall med gott om plats för avhängning av kläder och skor. Hallen har en bra yta och plats finns för att möblera med fåtölj, byrå eller förvaring. Från hallen nås en bra klädkammare med praktisk inredning och dessutom finns två inbyggda garderober. 

Badrum

Helkaklat badrum i smakfulla färger med utrustning som vägghänd wc, snygga infällbara duschväggar i klarglas och golvvärme. Badrummet renoverades i samband med stambytet. 

Förening

Brf Puke är en välskött och bra förening som äger och förvaltar fastigheten Lagerberg 34, Karlskrona, Fastigheten har 70 bostadsrätter samt en kommersiellt uthyrd lokal. Av bostadsrätterna är 67 bostäder och 3 bostadsrätter med kommersiell/administrativ verksamhet samt uthyrningslokaler. 

Föreningen har under åren genomfört flera större renoveringar och har gemensamhetsutrymmen för sina medlemmar som innergård, lokal och övernattningslägenhet. 

Är det dags att byta bostad? Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering & offert. Boka värdering

Fakta

InteriörHall
Hallen har vita väggar och ett ljust laminatgolv. Klädkammare med praktisk inredning och två stycken inbyggda garderober för förvaring. 

Kök
Välutrustat kök med vitvaror i rostfritt som integrerad ugn, diskmaskin, glashäll, spisfläkt och kombinerad kyl/frys.
Lucka i ek, svart bänkskiva i laminat och vitt kakel över bänk. Vitvaror från ElectroHelios och Franke. Grått laminatgolv, ljusgråa väggar varav en mörkare mönstrad fondvägg. 

Vardagsrum
Vardagsrummet har ett ljus laminatgolv och vita väggar varav en grå tapetserad mönstrad fondvägg. Utgång till balkong. 

Sovrum
Sovrummet har ett ljust laminatgolv och vita väggar varav en ljus mönstrad fondvägg. 

Badrum
Badrummet renoverades i samband med föreningens stambyte 2015 och är helkaklat med golvvärme. Utrustning är vägghängd wc-stol, tvättställ med kommod, duschhörna med infällbara väggar i klarglas, väggspegel med belysning och badrumsskåp. Vita väggar och grå/brun platta på golvet. 

Läs mer

BostadenByggnadstyp
Flerbostadshus

Ägandeform/bostadstyp
Lägenhet - Bostadsrätt

Utgångspris
1 795 000 kr

Antal rum
2 rum och kök

Boarea
63.2 kvm

Våning
1 av 5. Hiss finns.

Balkong
Balkong

Förråd
Källarförråd samt ett matkällarförråd

Månadsavgift
3 317 kr inkl. Värme, VA, sophantering, kabel-TV & fiber

Driftskostnader
7 644 kr/år
Antal personer i hushållet: 1
Kommentar: Fördelat över EL: 5 035 kr/år, FÖRSÄKRING: 2 608 kr/år.

Andelstal
Andel i föreningen: 0.847%


Reparationsfond
7795 per den 19/6 -22

Lägenhetsnummer
Föreningen: 7
Skatteverket: 1104

FöreningenNamn
Brf Puke

Byggnadsår
1959

Fönster
2-glas

TV/Bredband
Fiber (Ingår i avgiften)

Energideklaration
Utförd 2019-09-05
Energiklass: C
Energiprestanda: 82 kwh/kvm och år

Antal lägenheter
70

Antal lokaler
1

Gemensamma utrymmen
Gemensam tvättstuga, gästlägenhet, föreningslokal och innegård.

Övrigt
Fastigheten är försäkrad hos Länsförsäkringar.

Parkering
Föreningen har ett parkeringsgarage. Separat kö.

Renoveringar
Planerat underhåll under 2022 och 2023:
Byte av batteri i rumsgivare, takarbete och byte av fönster, OVK enl. plan vart 6:år.
Ett fönsterbyte har planerats och kommer att ske 2023.
2021 - Besiktningsprotokoll för balkonger har inkommit, takplåt på trädgårdsskjul bytt, målningen av mur på gården slutförd, målning av grund och pelare på fasaden slutförd, en extra amortering på lånen har gjorts med 1 000 000 kr, avgiftsfri månad, ingen avgiftshöjning planerad för 2022
2020 - Målning av gemensamma utrymmen slutförd
2019 - Upprustning av övre gården har påbörjats. Nytt expansionskärl har installerats. Energideklaration har gjorts. Målning av gemensamma utrymmen har inletts. Under året har ingen avgiftshöjning gjorts, är inte heller planerad för 2020.
2018 - Fasadbytet med tilläggsisolering är slutförd Skivorna på fasadens nedre del är målade Systemet för golvvärmen har renspolats och vattnet har avgasats
2017 - Byte till energisparande belysning i gemensamhetsutrymmen, byte av dräneringspumpar, fasadbyte och tilläggsisolering påbörjad.
2016 - Byte av tak och tilläggsisolering av vind, inventering av status på balkonger och fasad.
2015 - Stambyte, byte av sanitetsporslin och renovering av våtutrymmen, översyn av golvvärmen, installerat individuell styrning av värmen i varje lägenhet.
2014 - Ytterdörrar och träpartier på fasaden lackats, fasad nedre botten och grund har målats.
2012 - Ny garageport.
2009 - Fasadrenovering.
2008 - Omläggning av dag- och spillvatten.
2005 - Del av plåttak, Nya Skeppsbrogatan, bytt, tak ommålat, byte av fönster i hotelldel, underhållsarbete på gården, uppgradering av kabeltevenätet.
 

Läs mer