PantarholmenLånggatan 5

Högt och fint läge med balkong i västerläge och fantastiskt utsikt över Borgmästarefjärden!

Såld
PantarholmenLånggatan 5
Med högt och fint läge på en lugn del av Pantarholmen, ligger denna välplanerade 2:a med balkong i västerläge och fantastisk utsikt över Borgmästarefjärden! Med sina 58 kvm är detta en rymlig 2:a, dessutom med genomgående planlösning vilket gör att den upplevs ljus och luftig. Ett stort plus är balkongen där man kan njuta av kvällssolen, fantastiska solnedgångar och den pittoreska vyn över husen på de omkringliggande centrumöarna. Köket är smakfullt inrett med ljus köksinredning och väl utrustat med bl.a. diskmaskin och induktionshäll. Duschrummet är helkaklat och renoverat vid stambytet -06. Lägenheten har genomgående parkettgolv och bra förvaringsmöjligheter med flera inbyggda och fristående garderober. Här bor du i en välskött bostadsrättsförening endast 1 km från centrumkärnan med närhet till centralstationen, livsmedelsaffärer, badplats, gym, café och pizzeria. Till Högskolan och Blekingesjukhuset tar du dig lätt med cykel.
Slutpris: 1 650 000 kr

Snabbfakta

  • Adress Långgatan 5
  • Område Pantarholmen
  • Bostadstyp Bostadsrätt
  • Antal rum 2
  • Boarea & biarea 58 kvm
  • Pris 1 495 000 kr
  • Månadsavgift 3 454 kr
  • Våningsplan 4 av 4, ej hiss

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss inom kort.

Anmäl intresse

Kontakta mäklare

Linn Walderton

Mäklare/Civilekonom

0733-80 04 41

linn.walderton@liwingmaklarbyra.se

Välkommen till Långgatan 5!

När du kliver innanför entrédörren möts du direkt av en välkomnande och trivsam känsla. Den rymliga hallen har bra förvaringsytor med en stor inbyggd garderob och öppen klädförvaring direkt innanför dörren. Du får även plats med en byrå, sideboard eller sittbänk längs ena långsidan.

"

Samtliga rum i lägenheten är rymliga och bra planerade

"

Kök

Köket är smakfullt inrett med ljus inredning från 2012 och bänkskiva i trä. Vitvarorna har hög standard med bekvämligheter som diskmaskin, induktionshäll och inbyggd varmluftsugn samt en kombinerad kyl/frys. Ovanför ugnen finns ett skåp med uttag för mikro (befintlig mikro ingår). I köket ryms utan problem ett matbord för fyra personer.

Vardagsrum

Vardagsrummet är bra planerat och har plats för både soffa och matbord för den som önskar. Här möts du av ett fint ljusinsläpp från fönsterpartiet och altandörren som leder ut till balkongen. De djupa fönsterbänkarna av kalksten tillför lägenheten karaktär och är ett fint inslag som vittnar om att huset byggdes under funkiseran. 

"

Balkongen är med sitt läge och fantastiska utsikt definitivt lägenhetens trumfkort

"

Balkong

Balkongen är verkligen lägenhetens trumfkort. För er som vet hur svårt det är att fånga en utsikt på bild, förstår säkert att den är mycket bättre i verkligheten, för det är den verkligen. Här kan man njuta av kvällssolen och de fantastiska solnedgångarna över Borgmästarefjärden. Men även på dagen är utsikten magisk med den pittoreska vyn över Saltö, Brändaholm och Långö, med vattnet i förgrunden. Här har du dessutom minimalt med insyn eftersom lägenheten ligger  i ett skyddat hörn, högst upp i huset.

Sovrum

Precis som övriga rum i lägenheten är sovrummet rymligt, med gott om plats för en större dubbelsäng. Här finns en stor inbyggd garderob och tre extra garderober längs med ena kortsidan.

"

De djupa och vackra fönsterbänkarna i kalksten är ett fint inslag i lägenheten

"

Badrum

I samband med stambytet 2006 renoverades alla badrum i huset av föreningen. Duschrummet är rymligt och har moderna faciliteter som vägghängd WC, handdukstork och infällbara duschväggar i glas. Med både kommod och väggskåp finns här gott om om förvaringsmöjligheter.

Förening

Föreningens fastighet uppfördes 1955 och består av ett flerbostadshus om 5 våningar med 41 lägenheter och 1 föreningslokal. I föreningen finns tvättstuga med torkrum, miljörum med full sortering, cykelrum och en lokal som används till styrelsemöten.

Flera stora renoveringar har utförts under 2000-talet, bl.a. nya säkerhetsdörrar (-17), utbyggnad av balkonger (-10), fönsterbyte (-06), stambyte och badrumsrenovering (-06).

 

Här bor du på en lugn del av Pantarholmen nära centralstationen, livsmedelsaffärer, gym, café, och pizzeria.

Är det dags att byta bostad? Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering & offert. Boka värdering

Fakta

InteriörHall
Den rymliga hallen har klinkergolv som övergår i parkett samt bra förvaringsytor med en stor inbyggd garderob och öppen klädförvaring direkt innanför dörren. Du får även plats med en byrå, sideboard eller sittbänk längs ena långsidan. 

Kök
Köket är smakfullt inrett med parkettgolv, ljus inredning från 2012 (Ikea) och bänkskiva i trä. Vitvarorna har hög standard med bekvämligheter som diskmaskin (Gram, 2019), induktionshäll (Samsung, 2012) och inbyggd varmluftsugn (Samsung, 2012) samt en kombinerad kyl/frys (Cylinda, 2019). Ovanför ugnen finns ett skåp med uttag för mikro (befintlig mikro ingår). I köket ryms utan problem ett matbord för fyra personer.

Vardagsrum
Vardagsrummet har parkettgolv och bra planlösning med plats för både soffa och matbord för den som önskar. Här möts du av ett fint ljusinsläpp från fönsterpartiet och altandörren som leder ut till balkongen. Här når du balkongen som vetter mot väster.

Sovrum
Precis som övriga rum i lägenheten är sovrummet rymligt, med gott om plats för en större dubbelsäng. Rummet har parkettgolv, en stor inbyggd garderob och tre extra garderober längs med ena kortsidan.

Duschrum
Duschrummet renoverades vid stambytet 2006 med kakel, klinker, vägghängd WC, handdukstork, tvättställ med kommod och spegelskåp samt infällbara duschväggar i glas.

Läs mer

BostadenÄgandeform/bostadstyp
Lägenhet - Bostadsrätt

Utgångspris
1 495 000 kr

Antal rum
2 rum och kök

Boarea
58 kvm

Våning
4 av 4, ej hiss

Balkong
Balkong

Förråd
Vindsförråd och källarförråd

Månadsavgift
3 454 kr inkl. Värme, VA, Renhållning, Kabel-TV och Balkongtillägg (275 kr, tas bort när lånet för balkongutbyggnaderna är avbetalat om ca ett år)

Driftskostnader
7 020 kr/år
Antal personer i hushållet: 2
Kommentar: Driftskostnaderna är uppskattade då nuvarande ägare ej bor permanent i lägenheten.

Andelstal
Andel i föreningen: 0.0264%


Lägenhetsnummer
Föreningen: 42
Skatteverket: 1403

FöreningenNamn
Brf Kryssaren

Byggnadsår
1955

Fönster
3-glas

TV/Bredband
Com Hem (grundutbud TV ingår i avgiften), Fiber via Stadsnätet (tecknas separat)

Energideklaration
Utförd 2020-05-29
Energiklass: D
Energiprestanda: 62 kwh/kvm och år

Antal lägenheter
41

Antal lokaler
1

Gemensamma utrymmen
I föreningen finns tvättstuga med torkrum, miljörum med full sortering, cykelrum och ett styrelsemötesrum.

Parkering
I området finns boendeparkering och kommunala parkeringsplatser. Kostnaden för boendeparkering är 150 kr/månad.

Planerade och utförda renoveringar
2019 - Målning av trapphus
2018 - Byte av termostater, översyn värmesystem
2017 - Säkerhetsdörrar, automatisk belysning vind
2010 - Utbyggnad balkonger
2006 - Fönsterbyte, stambyte och badrumsrenovering
 
Föreningen har diskuterat att framöver göra i ordning innergården samt bygga om styrelserummet till en gästlägenhet.

Övrigt
Föreningen har tecknat kollektivt bostadsrättstillägg för medlemmarna.
I månadsavgiften ingår ett balkongtillägg på 275 kr som tas bort när lånet för utbyggnaden av balkongerna är avbetalat (om ca ett år).

Läs mer