LyckebyGillevägen 16

Generös familjevilla i Lyckeby med ett högt läge och fantastisk utsikt!

LyckebyGillevägen 16
Med ett högt och fint läge ligger denna rymliga familjevilla om hela 170 kvm, 7 rok varav 4-5 sovrum. Här får du generösa sociala ytor om tre plan där både familj och vänner får plats. Lättskött trädgårdstomt med baksida i härligt söder/västerläge, odlingslådor och flera trevliga insynsskyddade uteplatser. Entréplan erbjuder en social öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Utgång till en stor balkong med en vacker utsikt över Lyckebyån, havet och siluetten av Trossö. På övriga plan finns två stycken allrum, fyra stycken bra sovrum, tvättstuga, gott om förvaring, gästwc och två stycken kaklade badrum varav ett nyrenoverat med bastu. Från husets mellanplan nås två stycken balkonger som ligger mot baksidan. Från nedre plan finns en utgång till husets baksida och trädäck som har gott om plats för både matbord och loungemöblemang i soligt läge. Garage med stort förråd och fiber finns installerat. Fastigheten är besiktigad och dolda fel-försäkrad.
Utgångspris: 4 295 000 kr

Snabbfakta

  • Adress Gillevägen 16
  • Område Lyckeby
  • Bostadstyp Villa
  • Antal rum 7
  • Boarea & biarea 170 + 46 kvm
  • Tomtareal 539 kvm
  • Byggnadsår 1976
  • Pris 4 295 000 kr

Visning

24 maj kl. 15:45-16:30

Anmälan krävs, vänligen boka tid.

Boka visning

Kontakta mäklare

Huset

Med ett högt och fint läge öster om Lyckebyån ligger denna generösa familjevillan om totalt 7 rum och kök. Huset uppfördes 1976 tillsammans med grannhuset och är ett kedjehus i suterräng om tre plan. Husets tak är av plåt och lades om 2020 och fasaden i trä har genom åren löpande målats och vissa sidor av panelen har bytts ut. På framsidan finns plattsättning som tillsammans med trätrapporna leder oss till entrén och runt om hela huset. Vid sidan av huset finns ett garage med asfalterad infart, också i suterräng med ett rymligt förråd under sig.
Här har du ett hus utöver det vanliga mitt i Lyckeby med närhet till all service du kan tänkas behöva!

"

Med ett högt och fint läge ligger denna rymliga familjevilla med fantastisk utsikt mot havet, Lyckebyån och siluetten av Trossö!

"

Trädgården

Huset har en lättskött och insynsskyddad trädgård i etage som erbjuder flera soliga uteplatser runtom huset. På husets södra sida finns den senaste anlagda uteplatsen i härligt söderläge. Här finns också odlingsmöjligheter med flera pallkragar, planteringar och du kan när du vill ta en fikapaus i solen. På husets baksida i väster finns buskar, rabatter och en plan gräsyta för lek och spel. Från baksidan, från nedre plan samt mellanplanet nås ett generöst trädäck med gott om plats för både solsängar, matbord och loungemöblemang.

"

Lättskött trädgårdstomt med baksida i härligt söder/västerläge, odlingslådor och flera trevliga insynsskyddade uteplatser.

"

Hall

Välkommen in i den ljusa entréhallen med slitstarkt klinkergolv och ett eget kapprum med praktisk inredning för ytterkläder och skor. Här sätter huset sitt första intryck och man får en överväldigande känsla av de öppna ytorna, husets höga läge och den fantastiska vyn som de stora fönsterpartierna erbjuder. 

Vardagsrum

Husets entréplan har en social planlösning och här finner vi vardagsrum, matplats och kök. Här får man en luftig känsla av de öppna ytorna och de stora fönsterpartierna i två väderstreck ger ett härligt ljusinsläpp. Från samtliga fönster i väster har du en fantastisk vy mot havet, Lyckebyån och siluetten av Trossö. Vardagsrummet ligger till vänster från entrén och det finns gott om plats att samla både familj och vänner. Här finns en fungerande braskamin praktiskt placerat i husets mest sociala ytor.

"

Entréplan erbjuder en öppen och ljus planlösning mellan vardagsrum, kök och matplats

"

Kök

Parallellkök från Ballingslöv med en praktisk planlösning som optimerar förvaringsmöjligheterna och matlagningen då man har allt nära tillhands. Köket är välutrustat och flertalet vitvaror är utbytta som kyl, frys, diskmaskin, mikro och varmluftsugn.
Intill köket får matbordet sin naturliga plats och här har man en middagsutsikt utöver det vanliga!

Balkonger

Från entréplan nås en rejäl balkong med ett underbart västerläge och fantastisk utsikt mot Lyckebyån, havet och mot Karlskrona. Balkongen omges av ett snyggt glasräcke och här kan du stressa ner och njuta av utsikten och solnedgången.

Från husets mellanplan nås två stycken balkonger även dessa med samma härliga västerläge. En av dem nås från allrummet och har gott om plats för utemöbler. Denna leder i sin tur vidare ner till trädäcket på nedre plan eller upp till husets framsida.

Från det större av sovrummen på mellanplan nås den tredje balkongen och plats för utemöbler finns även här.  

"

Det finns flera soliga uteplatser och från huset nås tre stycken balkonger samtliga i härligt västerläge

"

Allrum

I det här huset finns verkligen gott om plats för stora som små. Både på mellanplan och på nedre plan finns två stycken bra allrum som fungerar som både sällskapsrum, lekrum, biorum eller vad man kan tänkas vilja ha. Allrummet på mellanplan har stora fina fönsterpartier och utgång till en av balkongerna som i sin tur leder vidare ner till trädäcket eller upp till husets framsida. 
På nedre plan finns en trapphall också med stora fönsterpartier och utgång till trädäcket samt husets baksida. Vidare finns allrummet som nuvarande ägare öppnat upp planlösningen mot. Här går det att dela av till ytterligare sovrum eller göra större genom att öppna upp mot förrådet som finns jämte.

Har man tonåringar, större barn eller gäster fungerar dessa två plan utmärkt med avskildhet från resten av huset och dessutom med egen ingång. 

"

Har man tonåringar, större barn eller gäster fungerar mellanplan och nedre plan utmärkt med avskildhet från resten av huset och dessutom med egen ingång. 

"

Sovrum

Huset har idag fyra stycken sovrum varav tre stycken på mellanplan och ett på nedre plan. Samtliga är i en bra storlek och har fasta garderober för förvaring. Det största sovrummet har en egen balkong ut mot husets baksida i väster och ett extra rum som går att nyttja till dressingroom, barnkammare eller kontor. Här finns en garderobsvägg med fasta garderober. 

Badrum

Huset har två stycken badrum och en gästwc. På entréplan finner vi en helkaklad gästwc med tvättställ. På mellanplanet finns ett badrum med kaklade väggar i ljusa färger och uppdaterad inredning utrustat med bl.a. dubbelkommod, badkar och wc-stol.
På nedre plan finns ett helkaklad duschrum i smakfulla färger renoverat 2020 med nya ytskikt och inredning. Detta är utrustat med bl.a. dusch med infällbar glasvägg, tvättställ med kommod och wc-stol. Detta ligger i anslutning till bastun inrett med sittplatser och aggregat.

Tvättstuga

På nedre plan finns tvättstugan med tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk och ho.
Från denna nås en matkällare.

"

Här bor du i populära Lyckeby med bekvämt avstånd till all service du kan tänkas behöva

"

Fastighetskarta

Lyckeby är en tätort tillhörande Karlskrona kommun och är en av de populäraste orterna att bo på i Karlskrona. Här bor du nära all service man kan tänkas behöva och du tar dig snabbt in till Karlskrona centrum både via cykelvägar, bil eller allmänna kommunikationer. Du har gång- eller cykelavstånd till både livsmedelsbutiker, förskola, skola F-9, shopping, busshållplats, idrottsplats m.m. Närhet finns också till fina grönområden och motionsspår i närliggande områden.
Möjlighet till båtplats finns i Lyckebyån (för mer information kontakta Karlskrona kommun).

Är det dags att byta bostad? Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering & offert. Boka värdering

Fakta

InteriörHall
Entréhall med slitstarkt terrakottafärgat klinkergolv och ljus mönstrad tapet. Hallen har ett kapprum med praktisk inredning för avhängning av kläder och skor. Hallen har byggts in med glaspartier och har en dörr ut mot resten av huset.

Vardagsrum
Vardagsrum med en öppen planlösning mot matplats och kök. Här ligger ett parkettgolv och väggarna är vita varav en fondvägg med en ljus mönstrad tapet. Braskamin. 

Kök
Parallellkök av märket Ballingslöv med släta träluckor, bänkskiva i laminat och ljust kakel över bänk. Flera arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Välutrustat med flertalet vitvaror utbytta och märken från Grundig, Bosch, Electrolux och Husqvarna. Utrustning spishäll, spisfläkt, kyl (ca 10 år), frys (ca 10 år), mikro (-22), varmluftsugn (-19) och diskmaskin (-20).
På golvet ligger en beige plastmatta och väggarna har en ljus tapet och ljust kakel. 

Allrum
Allrummet på mellanplan har ett trägolv och väggarna tapetserade i vitt.
Allrummet och trapphallen på nedre plan har ett ljust klinkergolv och väggarna är tapetserade i en ljusgul tapet. 
Under trappan finns bra förvaringsmöjligheter och jämte allrummet finns ett förråd för ytterligare förvaring. 

Sovrum
Det större sovrummet på mellanplan har fasta garderober, ett parkettgolv, ljusa tapetserade väggar varav en ljus mönstrad fondvägg. Från detta sovrum nås en av balkongerna. Jämte ligger ett rum som passar utmärkt till dressingroom, barnkammare eller kontor. Här finns en vägg med fasta garderober. Rosa heltäckningsmatta och ljusa tapetserade väggar.
De andra två sovrummen på mellanplan har båda fasta garderober, ett med parkett golv och gråa målade väggar, det andra med ett valnötsfärgat laminatgolv och ljusa målade väggar.
Sovrummet på nedre plan har också fasta garderober, trägolv och ljusa tapetserade väggar varav en fondvägg tapetserad i grått. 

Badrum
Gästwc:n renoverades 2008 och är helkaklad med beigt golv, vägg i brun/orange, vitt och bård. Utrustning är wc-stol och tvättställ.
Badrum mellanplan har en ljus våtrumsmatta på golvet och en ljus platta på vägg. Utrustning är wc-stol (-20), dubbelkommod (-20), badkar och bidé. 
Badrum nedre plan är helkaklat i smakfulla färger och renoverades 2020 med nya ytskikt och inredning. Utrustning är wc-stol, tvättställ med kommod och dusch med infällbar glasvägg. Jämte ligger bastun som fått en ny dörr och har inredning med sittplatser och bastuaggregat. 

Tvättstuga
Tvättstuga finns på nedre plan och har utrustning från Bosch. Tvättmaskin (-18), torktumlare (-19), varmvattenberedare (-18), arbetsbänk och ho. Från tvättstugan nås matkällaren. Orange våtrumsmatta och vita väggar i tvättstuga. 

Övrigt
Renoveringar:
1999 - Byte av altandäck och räcke,målning fasaderna, rivning av vägg källare samt tapetsering
2005 - Målning av fasaderna
2008 - Gästwc
2011 - Byte balkongräcke glas, panelbyte målning södervägg
2012 - Panelbyte målning norrvägg, hus och garage, målning fasad öst och väst
2013 - Målning/tapetsering av tre sovrum mellanplan, golvbyte i ett sovrum
2015 - Balkongräcke och balkonggolv mellanplan, ny trappa och spång garageuppfart
2017 - Målning av tvättstuga, målning/tapetsering av sovrum på nedre plan
2018 - Asfalterat uppfart, ny varmvattenberedare, tvättmaskin, målat tak/vägg och tapetserat entréplan, målat trapphuset vägg/tak
2019 - Varmluftsugn, torktumlare, stenläggning framsida, odlingslådor och gräsmatta
2020 - Diskmaskin, målat allrum tak och väggar mellanplan, målning av fasad öst/söder/väster, badrum nedre plan, badrum mellanplan nytt tvättställ med kommoder och wc, ny odlingsplats med pallkragar och singel, luft/luft vp, takbyte, 
2021 - Ny uteplats södersidan, rengöring avlopp och ventilation
2022 - Mikro

Läs mer

FastighetUtgångspris
4 295 000 kr

Byggnadsår
1976

Antal rum
7 rum och kök

Boarea
170 kvm

Biarea
46 kvm

Tomt
Area 539 kvm

Grundläggning
Suterräng källare

Fasad
Trä

Stomme
Betong/trä

Bjälklag
Betong

Tak
Plåt

Fönster
3-glas

Plåtarbete
Lackerad plåt

Uppvärmning
Luft/luft värmepump (-20), el, braskamin

Ventilation
Självdrag

Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Tv- internetutbud
Fiber

Energideklaration
Utförd: 2022-04-27
Energiklass: E
Energiprestanda: 71 kwh/kvm och år

Driftskostnader
42 732 kr/år
Utöver drift tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt om 8874 kr (totalt 51 606)
Kommentar: Uppvärmning/el: 26 769 kr/år, VA: 6756 kr/år, sotning: 124 kr/år, renhållning: 3283 kr/år, försäkring: 5797 kr/ år

Fastighetsbeteckning
BLEKAN 14

Taxeringsvärde
Totalt: 2 363 000 kr
Byggnad: 1 751 000 kr
Mark: 612 000 kr

Pantbrev
1 240 000 kr

Servitut/Samfälligheter
Last: Avtalsservitut
Last: Avtalsservitut ledning
Förmån: Avtalsservitut ledning
Förmån: Officialservitut vattenledning och avlopp

Läs mer