LyckebyGillevägen 14

Inflyttningsklart med gott om plats för hela familjen

LyckebyGillevägen 14
Med högt och skyddat läge, med trädtoppar som närmsta granne, finner ni detta oerhört välskötta och fint renoverade hem. Fyra till fem sovrum, fördelade på tre plan, öppen och modern planlösning, flertalet balkonger och en magisk trädgårdstäppa. Garage och förrådsdel. Huset har de senaste åren genomgått omfattande och kostsamma renoveringar såsom delvis fasadrenovering och dränering, takbyte, stödmurar, nytt kök och badrum, ytskikt och solpaneler. Här bor du med ett högt och insynsskyddat läge, nära fin natur, Lyckebyån och fotbollsplanen. I närheten finns skola 1-6, köpcenter, restauranger, vårdcentral och tänkbar annan service.
Utgångspris: 4 600 000 kr

Snabbfakta

  • Adress Gillevägen 14
  • Område Lyckeby
  • Bostadstyp Villa
  • Antal rum 7
  • Boarea & biarea 180 + 36 kvm
  • Tomtareal 579 kvm
  • Byggnadsår 1976
  • Pris 4 600 000 kr

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss inom kort.

Anmäl intresse

Kontakta mäklare

Huset

Med ett högt och fint läge öster om Lyckebyån ligger denna generösa familjevilla fördelat på sju rum och kök. Huset byggdes 1976 tillsammans med grannhuset och är friliggande villa med tre plan i souterräng.
De senaste åren har huset genomgått flera stora renoveringar såsom nytt tak, delvis dränerat samt ny fasad på framsida. Invändigt har köket renoverats, man har gått över mer eller mindre samtliga ytskikt och på nedersta plan har ett sovrum gjorts och badrum och tvättstuga har fått en ordentlig uppdatering. Trädgården har genomgått omfattande renoveringsarbeten med trädäck, stensättningar och diverse planteringar. På fastigheten finns även ett garage med generöst förråd i souterrängplan. 

Här bor du med ett högt och insynsskyddat läge, nära fin natur, Lyckebyån och fotbollsplanen. I närheten finns skola 1-6, köpcenter, restauranger, vårdcentral och tänkbar annan service.

 

Kök

Köket på Gillevägen är som gjort för den som älskar att laga mat.
Här finns gott om arbetsyta vid både bänk och köksö och förvaringen är oerhört generös. Köket renoverades 2017 och försågs då med helt ny inredning från HTH, vitvarupark av hög kvalitet och gedigen stenskiva i kvartskomposit. I anslutning till köket finns plats för matbord för fyra till sex personer och även köksön erbjuder sittplatser - perfekt för frukost eller läxläsning!

Vardagsrum

Hela entréplanet har en öppen och luftig planlösning där vardagsrumsdelen är generös i storlek och har gott om plats för både en större soffa med fåtöljer och ett matbord för större bjudningar.
Centralt i rummet, precis intill trapphuset, finns en fin braskamin man kan njuta av på den kallare delen av året. Trappräcket i klarglas ger rummet en häftig rymd och gör hela våningsplanet lätt att överskåda.
De större pardörrarna i glas leder ut till den större balkongen med gott om plats för matbord och solstolar. Här kan man njuta av det höga läget, solen och utsikten över trädkronorna bort mot havet. 

Allrum

I huset finns gott om plats för både stora och små familjemedlemmar. Här finns två stycken allrum, ett på mellanplan och ett på nedersta plan. Dessa har stora fönsterpartier och fungerar fint som sällskapsrum, lekrum, tv-rum eller vad man nu kan tänkas vilja ha. Från allrummet på mellersta plan når man en mindre balkong med plats för cafébord och stolar och på nedersta plan har man direkt access till trädgården och dess uteplatser. Allrummet på nedersta plan har generösa ytor då man valt att ta bort ett förrådsutrymme till förmån för ett större vardagsrum. Har man äldre barn är detta det perfekta utrymmet för filmkvällar eller kompishäng. 

Sovrum

I bostaden finns i dagsläget fyra generösa sovrum, tre på mellanplan och ett gästrum på nedersta planet. Master-bedroom har gott om utrymme för en dubbelsäng och utgång till balkong. Här sover men helt utan insyn och med trädkronor som närmsta granne. Här finns generös förvaring både via en garderobsvägg och en lyxig walk-in-closet.
De två andra rummen på mellanplan är även dem generösa i storlek och har gott om plast för både enkelsäng och skrivbord - perfekta som barn- eller gästrum eller kontor. Sovrummet på nedersta plan renoverades 2020/2021 med nya stålreglar, innerväggar och golv. 

Hall

Bostadens entré byggdes ut 2020 och nu finns här en praktisk och funktionell hall med gott plats för avhängning och garderober.
Längre in i hallen finns en mindre klädkammare för ytterligare förvaring av jackor och skor samt en mindre gäst-wc. 

Bad/tvätt

På nedersta plan har både tvättstuga och badrum genomgått stora renoveringar. Badrummet har genomgående renoverats och försetts med kakel och klinker i vacker granitkeramik och den äldre bastun har tagit bort till förmån för en lyxig dubbeldusch. Tvättstugan har försetts med nya ytskikt, generös förvaringsvägg och upphängning för tvätt.
På mellanplanet finns ett duschrum som renoverades ca 2009 och på entréplan finns en praktisk gäst-wc, även den renoverad -09.

 

Trädgård & uteplatser

Om du önskar en lättskött trädgård, utan en massa gräs att klippa, har du hittat helt rätt. Trädgårdstäppan på Gillevägen 14 har försetts med ett stort trädäck som även nås från allrummet på nedersta plan. Här finns gott om utrymme för stora trädgårdstillställningar och långbord och skulle vädret svika finns en fristående pergola med platsbyggda soffor med generösa ytor. Trädäcket möter fint upp stenläggningar och de naturliga bergsknallar som tagits in på uteplatsen och på vardera sida om huset finns trappor som leder till framsidan och entrén.
Den norra delen har försetts med ny dränering och stödmurar som ger en fin terrassering av trädgården med möjlighet till spännande planteringar och vackra vyer. 

Är det dags att byta bostad? Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering & offert. Boka värdering

Fakta

InteriörHall
Klinker på golv och målade väggar. Öppen förvaring samt garderober. Tillbyggd 2020.

Vardagsrum
Vitlaserad enstavig ekparkett, målade väggar. 

Kök
Grå köksinredning från HTH, renoverat 2017. Utrustat med kyl och frys i fullhöjd, induktionshäll, dubbla ugnar, en varmluftsugn samt en kombinerad varmluft/mikro, integrerad diskmaskin och vinkyl (Temptech). Fläkt och övriga vitvaror är av märket Siemens. Vitt kakel ovanför bänk och vacker skiva i tålig kvartskomposit. 

Wc
Helkaklad wc i anslutning till entré. Utrustad med wc-stol, handfat med kommod och spegelskåp, renoverat ca 2009. Elektrisk golvvärme. 

Allrum
Vitlaserat laminatgolv och målade väggar. Stora fönsterpartier och utgång till balkong. 

Sovrum
Vitlaserat laminatgolv, målade väggar. Garderober samt walk-in-closet. Utgång till balkong. 

Sovrum
Vitlaserat laminatgolv, målade väggar.

Sovrum
Vitlaserat laminatgolv, tapetserade väggar. Garderober.

Duschrum
Helkaklat duschrum, renoverat ca 2009. Utrustat med duschhörna med infällbara glasdörrar, wc-stol, handfat med kommod, spegel samt två högskåp. Elektrisk golvvärme och handdukstork. 

Allrum
Klinkers och målade väggar. Vattenburen golvvärme, utgång till trädgård. 

Tv-rum
Klinkers och målade väggar. Vattenburen golvvärme. 

Sovrum
Ekparkett och målade väggar. Garderober. 

Duschrum
Helkaklat badrum, renoverat 2020/2021. Utrustat med handfat med kommod, spegel, vägghängd wc-stol samt stor duschhörna med dubbla blandare/takdusch och kaklad nisch. Vattenburen golvvärme och spotlights. 

Tvättstuga
Renoverat 2020/2021. Utrustat med tvättmaskin och torktumlare, garderober, arbetsbänk med ho och upphängning för tvätt. Värmepanna. 

Läs mer

FastighetUtgångspris
4 600 000 kr

Byggnadsår
1976

Antal rum
7 rum och kök

Boarea
180 kvm

Biarea
36 kvm

Tomt
Area 579 kvm

Grundläggning
Souterrängkällare

Fasad
Trä

Stomme
Betong

Bjälklag
Betong

Tak
Plåt

Fönster
2-glas isolerglas

Uppvärmning
Värmepump luft/vatten

Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)

Vatten och avlopp
Kommunalt VA

Tv- internetutbud
Fiber

Energideklaration
Utförd: 2023-09-27
Energiklass: D

Driftskostnader
49 356 kr/år
Utöver drift tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt om 8874 kr (totalt 58 230)
Antal personer i hushållet: 2
Kommentar: Kostnad enligt säljarens uppgifter, fördelas enligt följande: Uppvärmning inkl. hushållsel 38 500 kr/år, VA 8 000 kr/år, renhållning 2 600 kr/år och sotning var tredje år, 250 kr/tillfälle. Utöver angiven drift har säljaren även en kostnad för hemförsäkring om 6 010 kr/år. Elförbrukning under beräknad period är ca 19 000 kWh/år. Under 2023 installerades solceller vilket inte är inräknat i driften.

Fastighetsbeteckning
BLEKAN 13

Taxeringsvärde
Totalt: 2 478 000 kr kr
Byggnad: 1 850 000 kr kr
Mark: 628 000 kr kr

Pantbrev
2 434 000 kr

Servitut/Samfälligheter
Last: Avtalsservitut
Last: Avtalsservitut ledning
Förmån: Avtalsservitut ledning
Förmån: Officialservitut vattenledning och avlopp

Läs mer