Gåsamåla 112

Lantlig idyll norr om Karlskrona

Såld
Gåsamåla 112
Med lantligt läge, ca 2 mil norr om Lyckeby, finner ni Gåsamåla 112. Fint beläget på en höjd, omgiven av skogsmark och hagar, ligger detta trevliga enplanshus med tre bra sovrum, rymligt vardagsrum och härliga uteplatser. Nyanlagd trekammarbrunn med infiltration, djupborrad brunn och fiber. Stor verkstadsdel och öppen, lättskött trädgård. Från Gåsamåla har man enbart 15-20 minuters bilfärd till bland annat Rödeby , Jämjö och Torsås. Bostaden är besiktigad och dolda fel-försäkrad.
Slutpris: 2 250 000 kr

Snabbfakta

  • Adress Gåsamåla 112
  • Bostadstyp Villa
  • Antal rum 5
  • Boarea & biarea 141 + 34 kvm
  • Tomtareal 1974 kvm
  • Byggnadsår 1981
  • Pris 1 450 000 kr

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss inom kort.

Anmäl intresse

Kontakta mäklare

Huset

På höjden, längs med grusvägen ligger Gåsamåla 112. Huset uppfördes 1981 och har sedan dess genomgått vissa förändringar. Bland annat så har en ny 3 kammarbrunn med infiltration nyligen anlagts och fiber har dragits in. Här bor du bekvämt i ett plan med öppna, sociala ytor och 3 sovrum i bra storlek. Längs husets framsida löper ett större altandäck där du har sol hela dagen och på baksidan finns en skyddad uteplats under tak.

Uteplatser

På framsidan av huset löper ett större trädäck som byggdes 2017. Här finns gott om plats för både matplats och loungegrupp samt vilostolar. Här kan du njuta av ett härligt sydvästläge med fri sikt över trädgård och bort mot hagarna på andra sidan vägen. På baksidan finns en skyddad uteplats under tak där man antingen kan njuta av kaffet och morgonsolen eller kvällsmiddagen när värmen är för påfrestande. 

Vardagsrum

Vardagsrummet är generöst i storlek och här kan du med fördel möblera med en större soffgrupp med tv-möbel. Längst in i rummet finns utrymme för matsalsmöblemang där man har gott om plats för både familj och vänner. Härifrån nås även en skyddad uteplats under tak och bortom tomtgränsen möts man av naturen och skogen. 

Kök

I köket finns gott om förvaring och arbetsyta. Inredningen är från när huset byggdes men har försetts med nya vitvaror de senaste åren. Här finns goda möjligheter till både matlagning och bakning och vid fönsterna finns gott om plats för matbord och morgonkaffet med utsikt över hagen och dess gärsgård på andra sidan vägen. 

Sovrum

I bostaden finns tre sovrum varav samtliga har fönster mot husets östra sida, perfekt för ett svalare klimat och en godare nattsömn. Det största sovrummet har nytt parkettgolv, nya tapeter och garderober med skjutdörrar och här finns gott om plats för en dubbelsäng. De andra två rummen är även dom generösa i storlek och har två garderober vardera samt plats för både enkelsäng och skrivbord, perfekta som barn- och gästrum.

Allrum

Husets allrum är stort och är i dagsläget försedd med en platsbyggd bar. Rummet är enkelt att återställa för den som önskar och då finns här gott om plats för ytterligare sovrum, kontor eller tv-rum för barnen.

Badrum

Det stora badrummet ligger längst bort i huset, i nära anslutning till sovrum och allrum. Här finns både badkar och dusch och stor potential. Från husets entré nås en praktisk gäst-wc som renoverades förra året med våtrumsmatta och ny inredning. 

Hall

Den inbjudande entrén nås via ett kraftigare takutsprång som ger skydd för både väder och vind. Väl inne möts man av en öppen hall med fri sikt genom huset ut mot naturen på baksidan. Här finns gott om plats för jackor, mössor och vantar i öppen förvaring och längre in mot allrummet finns en mindre klädkammare. Ljust och luftigt och utrymme finns för extra förvaringslösningar för den som önskar. Groventrén är även den skyddad via carporten, har ett slitstarkt golv och bra förvaring.  

Tvättstuga

Tvättstugan med groventré ligger i anslutning till köket och har gott om både arbetsyta och förvaring. 

Utrymme/förråd

Det före detta förrådet har gjorts om till en stor verkstad kombinerat med pannrum. Detta är nyrenoverat och har försetts med ny gips och golv och tak har målats. Elen är ny och värmesystemet har renoverats och bitvis bytts ut.

På tomten finns även en ny förråds- och vedbod som står i skyddat läge på baksidan.

Område

Lite drygt två mil norr om Jämjö i Ramdala socken, ligger byn Gåsamåla. Här finns bland annat den stora Ruckastenen, ett flyttblock som inlandsisen lämnade efter sig, samt en gränssten där fyra socknar möts. Byn gränsar till Småland och i södra Gåsamåla rinner Brömsebäck upp, bäcken som en gång i tiden utgjorde riksgräns mellan Danmark och Sverige. 
Gåsamåla 112 ligger idylliskt på höjden med härlig utsikt över hagar och skog. I närheten finns Ulvasjön där grillplats och badbrygga finns. För den som vill prova på friluftslivet finns här även vindskydd.

Är det dags att byta bostad? Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering & offert. Boka värdering

Fakta

InteriörHall
Hall med öppen förvaring. Laminatgolv och målade väggar.

Kök
Köksinredning i vitt, utrustat med kyl och frys i fullhöjd (2003), spis med glashäll, fläkt, och diskmaskin (2019). Kakel ovanför bänk och bänkskiva i rostfritt och laminering. Laminatgolv och tapetserade väggar.

Vardagsrum
Ekparkett och tapetserade väggar.

Sovrum
Parkettgolv, målade väggar med bård. Två garderober.

Sovrum
Laminatgolv, målade vägar. Två garderober.

Sovrum
Parkettgolv och tapetserade väggar. Garderober med skjutdörrar. 

Allrum
Laminatgolv och målade väggar.

Badrum
Våtrumstapet och våtrumsmatta. Utrustat med badkar, duschhörna, handfat med kommod och bänkskiva samt wc-stol.

Wc
Gäst-wc, renoverat 2020- Utrustat med wc-stol och handfat med kommod. Våtrumsmatta på golv och vägg. 

Tvättstuga
Plastmatta på golv och tapetserade väggar. Utrustat med tvättmaskin och torktumlare (äldre). 

Förråd/pannrum
Målat betonggolv. Utrustat med vedpanna som installerades 2017 (ålder panna 2005). Ny el och ytskikt 2018. Tankar till vedpanna utbytta 2018. 

Förrådsbod
Förråds- och vedbod uppförd 2017. 

Läs mer

FastighetUtgångspris
1 450 000 kr

Byggnadsår
1981

Antal rum
5 rum och kök

Boarea
141 kvm

Biarea
34 kvm

Tomt
Area 1974 kvm

Grundläggning
Krypgrund

Fasad
Trä

Stomme
Trä

Bjälklag
Trä

Tak
Glaserat taktegel

Fönster
3-glas

Uppvärming
Vedpanna, luft/luftvärmepump

Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)

Vatten och avlopp
Enskilt vatten året om. Enskilt avlopp.

Energideklaration
Utförd: 2015-10-27
Energiklass: F
Energiprestanda: 151 kwh/kvm och år

Driftskostnader
31 596 kr/år
Utöver drift tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt om 6105 kr (totalt 37 701)
Antal personer i hushållet: 2
Kommentar: Kostnader enligt säljarnas uppgifter, avser uppvärmning (ved), hushållsel, VA, renhållning, sotning och samfällighet. Utöver angiven drift har säljaren även en årskostnad för hemförsäkring om 6 675 kr.

Fastighetsbeteckning
GÅSAMÅLA 1:28

Taxeringsvärde
Totalt: 1 040 000 kr
Byggnad: 893 000 kr
Mark: 147 000 kr

Pantbrev
858 500 kr

Servitut/Samfälligheter
Förmån: Officialservitut infiltration

Läs mer