TrossöFortifikationsgatan 9C

Smakfull och yteffektiv gavellägenhet högt upp i huset med insynsskyddat läge och havsutsikt

TrossöFortifikationsgatan 9C
SNART TILL SALU! Med insynsskyddat läge på våning 4 av 5 finner vi denna väldisponerade gavellägenhet. Smakfullt renoverad med ljusa ytor, genomgående parkettgolv, generös inglasad balkong och en yteffektiv planlösning. Du får ett härligt ljusinsläpp från flera väderstreck och fin utsikt över takåsar och havet. Helkaklat badrum med komfort som golvvärme och bekvämligheter som tvättpelare! Här bor du centralt men med ostört läge mot föreningens innnegård och mot en lugn gata. Brf Hjulhammar är en av stans bästa och mest välskötta föreningar med låga avgifter. Här erbjuds bekvämligheter som hiss från markplan och stora chanser till egen garageplats. Föreningen har flera renoveringar bakom sig och bra gemensamhetsutrymmen för medlemmarna som bl.a. en nyrenoverad innegård med uterum, garage med tvättmöjligheter och två stycken gästlägenheter. Försäljning på öppen marknad planeras i början av nästa år men möjlighet finns till förhandsvisning. Anmäl ditt intresse för mer information!

Snabbfakta

  • Adress Fortifikationsgatan 9C
  • Område Trossö
  • Bostadstyp Bostadsrätt
  • Antal rum 3
  • Boarea & biarea 63.2 kvm
  • Månadsavgift 2 852 kr
  • Våningsplan 4 av 5

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss inom kort.

Anmäl intresse

Kontakta mäklare

Vardagsrum

Lägenhetens sociala mittpunkt blir vardagsrummet som är yteffektivt planerat och har stora fina fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp. Mellan vardagsrum och kök har man öppnat upp för att få en mer sammanhängande och luftig planlösning. Mot balkongen finns ett burspråk som ger vardagsrummet fin karaktär och matbordet kan här få sin givna plats. Balkongen förlänger vardagsrummet med sin inglasning och ombonade känsla med heltäckningsmatta på golvet. 

"

Yteffektivt vardagsrum med stora fina fönsterpartier och utgång till den inglasade balkongen som ligger med ostört läge. Denna erbjuder en vacker utsikt över takåsar och havet

"

Balkong

Generös inlgasad balkong som med sitt höga läge erbjuder en vacker utsikt över takåsar och mot havet. Den vetter ostört mot föreningens fina innegård och har gott om plats för utemöblemang. Föreningens balkonger renoverades, byggdes ut och glasades in 2018 och fungerar som ett extra rum samt förlänger sommarsäsongen. Glaspartierna går med fördel att öppna upp varma sommardagar.

Kök

Modernt och tidlöst kvalitétskök från Kvik med gott om förvaring och arbetsytor. Köket är bra utrustat med integrerad diskmaskin, spishäll, inbyggnadsugn i bevkäm arbetshöjd samt integrerad kyl och frys. Vid köksrenoveringen öppnades väggen upp ut mot hallen/vardagsrummet och ger en öppen luftig känsla. I köket ryms ett mindre matbord om så önskas. 

"

Modernt och tidlöst kvalitétskök från Kvik med bra utrustning, gott om förvaring och arbetsyta

"

Sovrum

Lägenheten erbjuder två stycken bra sovrum med ostört insynsskyddat läge och fin utsikt över takåsar och havet. Det större sovrummet rymmer en dubbelsäng och har tre stycken inbyggda garderober för förvaring. Det mindre sovrummet lämpar sig bra som barnrum, gästrum eller kontor och har två stycken inbyggda garderober för förvaring. 

Hall

Ta hissen från markplan eller trapporna upp till våning fyra och kom in i denna ljusa och välkomnande entréhall. Här ligger ett slitstarkt klinkergolv och plats finns för både avhängning och förvaring. 

Bad/tvätt

Smakfullt helkaklat badrum renoverat i samband med föreningens stambyte. Här har du komfortvärme i golvet och både tvättmaskin och torktumlare som underlättar vardagsbehoven. Badrummet är bl.a. utrustat med vägghängd wc och snygga infällbara duschväggar i klarglas. Föreningen har två stycken tvättstugor med tillhörande tork- och strykmöjligheter som medlemmarna får nyttja.   

"

Här bor du in en av Karlskronas mest populära och välskötta föreningar med ett centralt läge, låga avgifter och garagemöjligheter

"

Förening

Brf Hjulhammar är en mycket populär och välskött förening med låga avgifter, god ekonomi och flertalet stora arbeten utförda. Här bor du endast ett stenkast från stortorget men samtidigt med ett lugnt och skyddat läge då samtliga fönster vetter mot innergården och en lugn gata. I föreningen finns bland annat två innergårdar, två gästlägenheter och garage. 

Är det dags att byta bostad? Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering & offert. Boka värdering

Fakta

InteriörHall
Hall med grått klinkergolv och vita väggar. Plats för avhängning och en garderob finns för förvaring och ingår om så önskas. 

Kök
Kök av märket Kvik med en vit slät lucka, vit bänkskiva och vitt kakel över bänk. Köket är utrustat med spishäll, integrerad diskmaskin, inbyggnadsugn, spisfläkt samt integrerad kyl och frys. På golvet ligger ett vitlaserat parkettgolv och väggarna är vita. 

Vardagsrum
Vardagsrummet har ett vitlaserat parkettgolv och vita väggar. Utgång finns här till den inglasade balkongen. 

Sovrum
Sovrum 1 har ett vitlaserat parkettgolv och väggarna är vita. Tre stycken inbyggda garderober för förvaring.
Sovrum 2 har ett vitlaserat parkettgolv och gråa väggar. Två stycken inbyggda garderober för förvaring. 

Bad/tvätt
Helkaklat badrum som renoverades i samband med föreningens stambyte 2010. Utrustning är vägghängd wc, tvättställ med kommod, spegelskåp, duschhörna med infällbara väggar i klarglas, golvvärme och tvättpelare (tvättmaskin (ca 17/18) och torktumlare (2022)). På golvet ligger en mörkare brun platta och på väggarna en vit platta. 

Läs mer

BostadenByggnadstyp
Flerbostadshus

Ägandeform/bostadstyp
Lägenhet - Bostadsrätt

Antal rum
3 rum och kök

Boarea
63.2 kvm

Våning
4 av 5. Hiss finns.

Balkong
Inglasad balkong

Förråd
Vindsförråd

Månadsavgift
2 852 kr inkl. Värme, VA, sophantering, kabeltv basutbud och bostadsrättstillägg

Driftskostnader
8 496 kr/år
Antal personer i hushållet: 4
Kommentar: Utöver månadsavgiften tillkommer ett balkongtillägg om 460 kr/mån. Fördelning driftkostnad: El: 575 /mån (Snitt för 2021/2022. OBS elen varierar beroende på personer i hushållet och förbrukning), försäkring: 1600 kr/år.

Andelstal
Andel i föreningen: 0.97478%
Andel av årsavgift: 0.59895%

Lägenhetsnummer
Föreningen: 75
Skatteverket: 1402

FöreningenNamn
Hjulhammar

Byggnadsår
1961

Fönster
3-glas

TV/Bredband
Tele2/Stadsnätet

Energideklaration
Utförd 2019-05-03
Energiklass: E
Energiprestanda: 119 kWh per kvm och år kwh/kvm och år

Pantsättningsavgift
2,5 kr

Överlåtelseavgift
2,5 kr
Betalas av köparen

Antal lägenheter
94 (varav 1 hyresrätt)

Antal lokaler
15

Gemensamma utrymmen
I föreningen finns två tvättstugor med tillhörande tork- och strykrum, gästlägenhet för 5 personer, samlingslokal/festlokal, barnvagnsförråd, cykelställ samt garage.

Parkering
Föreningen har ett stort parkeringsgarage med 114 bil/mc-platser. Separat kösystem tillämpas. Garaget har fjärrkontroll till portarna och här finns även tillgång till spolplattor med högtryckstvätt.
I området finns boendeparkering och kommunala parkeringsplatser. Kostnaden för boendeparkering är 150 kr/månad.

Planerade och utförda renoveringar
-20 Byte avloppsstam, byte av nödtelefoner i hissar
-19 Dörrautomatik
-18 Balkongbygge samt fasadrenovering
-13 Takrenovering
- 10 Stambyte/badrumsrenovering (lgh), elsanering samtliga lgh, målning samt elbyte trapphus
-08 Installation fjärrvärme

Planerade renoveringar: Nytt tätskikt på gårdarna

Övrigt
Föreningen har tecknat kollektivt bostadsrättstillägg för medlemmarna.

Avgift

Läs mer