TrossöDrottninggatan 50b

Totalrenoverad trea i toppskick med genomgående planlösning på Trossö!

Såld
TrossöDrottninggatan 50b
Stilfull trea i toppskick som renoverats med känsla ut i fingerspetsarna och fått en total makeover de senaste två åren. Köket är elegant, välutrustat och har en öppen social planlösning mot vardagsrummet. Det finns två stycken bra sovrum med lugna lägen mot föreningens innergård. Badrummet har industriell inredning med moderna färgval. Badrummet är förberett för att kunna sätta in både tvättmaskin och torktumlare. I denna lägenheten kan du flytta rakt in utan att behöva lyfta ett finger! Här bor du på norra delen av Trossö med promenadavstånd till Karlskrona centrumkärnas utbud av restauranger, butiker och service. På en kort promenad når du också bra buss- och tågförbindelser, Handelshamnen och Stumholmens populära badplats. Välkommen på visning!
Slutpris: 1 900 000 kr

Snabbfakta

  • Adress Drottninggatan 50b
  • Område Trossö
  • Bostadstyp Bostadsrätt
  • Antal rum 3
  • Boarea & biarea 76 kvm
  • Pris 1 750 000 kr
  • Månadsavgift 4 706 kr
  • Våningsplan 1

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss inom kort.

Anmäl intresse

Kontakta mäklare

Kök

Stiligt och elegant kök renoverat med industriell inspiration och öppen social planlösning in mot vardagsrummet. Köket är rymligt med mycket bänkytor och skåp, välutrustat med vitvaror i rostfritt med bland annat spishäll, alliansfläkt, kyl och frys "Side-by-Side"  med vatten- och isdispenser samt ett integrerat vinställ. Det finns en praktisk köksö mot vardagsrumsdelen med sittplatser, förvaring samt eluttag.

"

Totalrenoverad med fingertoppskänsla i industriell stil med moderna och smakfulla materialval

"

Vardagsrum

Mysigt vardagsrum med öppen social planlösning in mot köket. Soffan och tv:n får sin givna plats mot den vägg som finns mot köket och du får också plats med ett rejält matbord som har sin plats framför köksön.

Sovrum

Det finns två stycken fina och lagom stora sovrum båda med lugna lägen mot föreningens innergård. I det ena sovrummet finns det plats för dubbelsäng, här finns en hel garderobsvägg som har organiserad inredning och delvis belysning. Det andra sovrummet passar bra som barnrum, gästrum eller kontor. I detta finns en garderob.

"

Genomgående planlösning och sovrum med lugna lägen mot föreningens innergård

"

Hall

Välkomnande och möblerbar entréhall med inbyggd garderob för förvaring av ytterkläder och skor. 

Badrum

Rymligt och nyrenoverat badrum i industriell design med moderna färgval. Det är förberett för att sätta in både tvättmaskin och torktumlare som får sin naturliga plats direkt till höger innanför dörren.

Förening

Bostadsrättsföreningen Lindblad 1 äger fastigheten Lindblad 1. Där byggdes dessa flerbostadshus 1929 med adress Drottninggatan 50 A-B, 52 och Ölandsgatan 8. Föreningen har en trivsam innergård med sittgrupper och pergola. Det finns två stycken tvättstugor och cykelförvaring i källaren.

Här bor du på Norra delen utav Trossö med kort promenadavstånd till Karlskrona centrum och allt det har att erbjuda i serviceutbud, restauranger och butiker. På promenadavstånd nås också Handelshamnen och Stumholmen med sin populära badplats. Närhet finns också till bra buss- och tågförbindelser med närliggande områden. 

Är det dags att byta bostad? Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering & offert. Boka värdering

Fakta

InteriörHall
Välkomnande entréhall med rymlig garderob för förvaring av ytterkläder och skor. Charmig bröstpanel i en ljusgrå färg, vita väggar och vitlaserat ekparkett golv.

Kök
Modernt och elegant kök med vitvaror i rostfritt, integrerat vinställ och praktisk köksö. Köket är utrustat med kyl och frys LG "Side by side" med vatten- och isdespenser, inbyggnadsugn och mikro, spishäll, alliansfläkt och integrerad diskmaskin. Praktisk köksö med sittplatser, förvaring och eluttag. Köksinredningen är från Ikea med svarta luckor, mörk bänkskiva i laminat och stänkskydd. Väggarna är målade i en mörkare färg och på golvet ligger ett vitlaserat ekparkett.

Vardagsrum
Trivsamt vardagsrum med öppen planlösning mot kök. Här får du plats med både soffa, soffbord, tv-bänk och ett rejält matbord. Målade gråa väggar och vitlaserat ekparkettgolv.

Sovrum
I lägenheten finns två stycken bra och lagom sovrum båda med lugna lägen mot föreningens innergård. I det ena sovrummet ryms en dubbelsäng och har en hel garderobsvägg med organiserad inredning och delvis belysning. Väggarna är målade i en lugn mossgrön färg och på golvet ligger ett vitlaserat ekparkett.
Det andra sovrummet passar utmärkt som barnrum, gästrum eller kontor. Väggarna är målade i fin blå färg och på golvet ligger ett ekparkett. Här finns en garderob. 

Badrum
Smakfullt badrum med industriell känsla inredd med våtrumsmatta i gråa toner. Badrummet är utrustat med en snygg glasvägg vid duschhörnan, tvättställ med kommod och wc-stol. Här är det förberett för att sätta in både tvättmaskin och torktumlare för den som önskar. 

Övrigt
Lägenheten har genomgått en total renovering de senaste två åren där man bytt kök, öppnat upp vägg mellan kök och vardagsrum, renoverat badrummet, byggt nya garderober i sovrum och hall samt renoverat samtliga ytskikt. Elcentralen har bytts ut och större delen av elen är utbytt i lägenheten.

Läs mer

BostadenByggnadstyp
Flerbostadshus

Ägandeform/bostadstyp
Lägenhet - Bostadsrätt

Utgångspris
1 750 000 kr

Antal rum
3 rum och kök

Boarea
76 kvm

Våning
1

Förråd
Källarförråd

Månadsavgift
4 706 kr inkl. Värme, VA, sophantering, kabel-TV basutbud & bostadsrättstillägg

Driftskostnader
6 948 kr/år
Antal personer i hushållet: 3

Andelstal
Andel i föreningen: 2.00950
Andel av årsavgift: 2.27

Lägenhetsnummer
Föreningen: 11017
Skatteverket: 1001

FöreningenNamn
Brf Lindblad 1

Byggnadsår
1929

Fönster
3-glas

TV/Bredband
Fiber (Telia)

Energideklaration
Utförd 2020-10-08
Energiklass: E
Energiprestanda: 112 kwh/kvm och år

Pantsättningsavgift
476 kr/pantbrev

Överlåtelseavgift
1190 kr
Betalas av köparen

Antal lägenheter
67 lägenheter varav 58 bostadsrätter och 9 hyresrätter.

Lokaler
1

Renoveringar
2015 - Tvättstuga, avloppstammar källare.
2016 - Avloppsledningar.
2017 - Tvättstuga, fastighetsunderhåll, gemensamma utrymmen, postboxar.
2018 - Nya dörrar och garageport till Drottninggatan miljörum. Nya tilluftsdon till Drottninggatan och injustering av ventilation. Utbyte av styr och reglage i värmeundercentralerna.
2019 - Byte av tak, byte av fönster och byte av ventilationsaggregat.
Kommande förändring/renovering är ny dränering runt huset. 
 

Parkering
6 st bilplatser och 3 st motorcykelplatser.

Övrigt
Föreningen tecknar kollektivt bostadsrättstillägg.
Ingen kommande avgiftshöjning under 2021. 

Läs mer