ListerbyBogsprötsvägen 7

Välskött enplansvilla från 2009, nära hav och natur och med egen pool!

ListerbyBogsprötsvägen 7
Välkommen till denna trivsamma enplansvilla från 2009, perfekt belägen med närhet till både skog och hav. Detta välskötta hem erbjuder bland annat tre sovrum, stort vardagsrum med braskamin och ett extra allrum. På baksidan finns ett stort trädäck med pool där du kan koppla av under varma sommardagar. Huset är beläget på en stor naturtomt, med gästhus och integrerat garage, vilket ger flexibilitet och möjligheter för såväl besökare som separat kontorsutrymme. Laddare för elbil och fibernät finns också.
Här kan du njuta av det natursköna läget på en lugn gata, med fina promenadvägar till både båthamn och badplats, samt bekvämt gångavstånd till förskola, skola, lekplats och bibliotek. Till Karlskrona har du cirka 20 minuters bilväg och till Ronneby tar du dig med bil på endast 10 minuter. Försäljningen är planerad till andra halvan av 2024. Välkommen att anmäla ditt intresse för huset redan nu!

Snabbfakta

  • Adress Bogsprötsvägen 7
  • Område Listerby
  • Bostadstyp Villa
  • Antal rum 5
  • Boarea & biarea 135 + 26 kvm
  • Tomtareal 1 302 kvm
  • Byggnadsår 2009

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss inom kort.

Anmäl intresse

Kontakta mäklare

Linn Walderton

Mäklare, Civilekonom

0733-80 04 41

linn.walderton@liwingmaklarbyra.se

Huset & Trädgården

Huset uppfördes år 2009 av LB-hus med en väl genomtänkt planlösning, gedigna materialval och hög standard med vattenburen golvvärme och energieffektiva 3-glasfönster. Integrerat med huset finner du ett garage med klinkergolv,  fjärrstyrd port, direktaccess till groventrén och separat ingång från baksidan. 

Trädgården består av en mix av naturtomt och välplanerade gräsytor, rabatter och stenläggningar. På baksidan finns ett stort trädäck med nedsänkt pool och en isolerad, gjuten betongplatta för framtida uterum. På framsidan av huset välkomnar två vackra magnoliaträd gästerna och ger en fin inramning till entrén.

På tomten finns även en gäststuga och en förrådsbod.

Hall

I hallen möts du av ett lättskött klinkergolv och en fin siktlinje genom vardagsrummet och ut till trädgården på baksidan. Här finns både en inbyggd garderob för praktisk förvaring av ytterkläder och skor och öppen väggförvaring för vardagskläderna.

Vardagsrum

Det stora och inbjudande vardagsrummet erbjuder gott om plats för både avkoppling och social samvaro. Här kan du njuta av kvällar framför den mysiga braskaminen, koppla av framför TV:n eller socialisera med vänner och familj runt matbordet. Med direkt utgång till trädäcket på baksidan blir det lätt att förlänga vardagsrummet utomhus och njuta av trädgårdens atmosfär.

Kök

Köket är modernt och stilfullt med bra förvaring, högkvalitativa vitvaror och en praktisk köksö med sittplatser. Intill köksön finns ett burspråk som ger fint ljusinsläpp till köket. Från köket når man tvättstugan och groventrén som även leder vidare till garaget. 

Sovrum

I huset finns tre sovrum, samtliga belägna i anslutning till allrummet. Från det stora föräldrasovrummet har man utgång till trädgården på baksidan. Här finns även en stor garderobsvägg för klädförvaring. De andra två sovrummen vetter båda mot husets framsida. 

Bad & Tvätt

I anslutning till sovrummen finns ett stort bad- och duschrum med plats för hela familjens morgon- och kvällsbestyr. I mitten av huset finns även en rymlig gästtoalett. 

Tvättstugan är belägen intill köket och har alla bekvämligheter man behöver, så som tvättmaskin, torktumlare och torkskåp. Här finns även en tvättho, arbetsbänk och förvaring. Från tvättstugan har man direktaccess till garaget.

Dags att byta bostad? Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering! Boka värdering

Fakta

FastighetByggnadsår
2009

Antal rum
5 rum och kök

Boarea
135 kvm

Biarea
26 kvm

Tomt
Area 1 302 kvm

Grundläggning
Betongplatta

Fasad
Trä

Stomme
Trä

Bjälklag
Trä

Tak
Betongpannor

Fönster
3-glas

Uppvärmning
Frånluftsvärmepump

Ventilation
Mekanisk frånluft, tilluft i ytterväggar

Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.

Tv- internetutbud
Fiber

Energideklaration
Utförd: 2024-04-23
Energiklass: D
Energiprestanda: 119 kWh per kvm och år kwh/kvm och år

Fastighetsbeteckning
YXNARUM 19:69

Taxeringsvärde
Totalt: 1 926 000 kr kr
Byggnad: 1 696 000 kr kr
Mark: 230 000 kr kr

Pantbrev
3 000 000 kr

Läs mer