TrossöAmiralitetstorget 13B

Stor 3:a i en av stans mest välskötta föreningar!

Såld
TrossöAmiralitetstorget 13B
På första våningen, en halvtrappa upp från entrén, finner ni denna trevliga lägenhet med genomgående planlösning, stora fönsterpartier mot Amiralitetsparken och två generösa sovrum mot föreningens lugna och fina innergård. Stort kök med separat matplats renoverat 2007 och helkaklat duschrum med kombinerad tvättmaskin. Helt ny el i hela bostaden samt målade väggar och tak 2017. Här bor du i en av stans mest välskötta föreningar med låga månadsavgifter och stabil ekonomi. Absolut närhet till stadskärnans fulla utbud och med grönområde precis utanför knuten.
Slutpris: 2 250 000 kr

Snabbfakta

  • Adress Amiralitetstorget 13B
  • Område Trossö
  • Bostadstyp Bostadsrätt
  • Antal rum 3
  • Boarea & biarea 84 kvm
  • Pris 2 050 000 kr
  • Månadsavgift 3 832 kr
  • Våningsplan 1 av 4

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss inom kort.

Anmäl intresse

Kontakta mäklare

Kök

Köket renoverades 2007 och här finns gott om både förvaring och arbetsyta. Fin inredning i vitt, slitstark laminatskiva och snyggt kakel ovanför bänk. Samtliga vitvaror är fint integrerade med köksinredningen vilket ger ett stilrent och propert intryck.
I direkt anslutning till köket finns utrymme för en större matplats och här kan man med lätthet duka upp för stora middagsbjudningar. 

"

Den generösa matplatsen binder samman vardagsrum och kök på ett smakfullt sätt, perfekt för den som älskar stora middagsbjudningar!

"

Vardagsrum

Bostadens stora och luftiga vardagsrum har gott om utrymme för både soffgrupp och matsalsmöblemang. De stora fönsterpartierna mot Klockstapeln och Amiralitetsparken bildar en tavla av grönska som skiftar färg i takt med årstiderna. Här har du direkt kontakt med lövverken utanför men slipper insynen från gatan. Precis som i övriga rum ligger här ett fint trägolv och väggarna är målade i en ljust grå ton och med en fondvägg i harmoniskt lindblomsgrönt.

Sovrum

I bostaden finns två sovrum som båda är generösa i storlek och har vardera gott om plats för dubbelsäng. Första sovrummet ligger i anslutning till entrén och det andra nås från matplatsen. I sovrum 2 finns en praktisk walk-in-closet med gott om plats för blusar, skjortor, byxor m.m. Båda sovrummen har fina trägolv, målade väggar och vetter in mot föreningens lugna och välskötta innergård.

"

Stora generösa sovrum med gott om plats för dubbelsäng, fina trägolv och skyddat läge mot föreningens lugna och välskötta innergård

"

Badrum

Från hallen nås ett helkaklat duschrum som renoverades i samband med stambytet 2007. På golvet ligger en beige klinker och väggarna är kaklade i vitt med svart dekorationskakel. Duschrummet är utrustat med vattenburen handdukstork, golvvärme och kombinerad tvättmaskin och torktumlare (-17). Behöver man stortvätta finns den gemensamma tvättstugan lättillgänglig en trappa ner. 

 

Hall

Välkomnande entré med slitstark klinkers och två generösa garderober för förvaring av ytterkläder och dylikt. Hallen har en längre korridor som lämpar sig ypperligt för en smalare förvaringsmöbel såsom skoskåp eller liknande. Bostaden nås via en halvtrappa upp från föreningens innergård och från detta våningsplan nås även hissen.

Förening

Brf Klockstapeln är en mycket välskött förening med låga avgifter och god ekonomi. Här finns en lummig och fin innergård med möblerad uteplats, stor tvättstuga, tork- och mangelrum, cykelförråd samt snickarbod. Absolut närhet till stadskärnans fulla utbud och med grönområde precis utanför knuten.

Här bor du mitt i stadskärnan med närhet till affärer, restauranger och nöjesliv men även till fina grönområden och Stumholmens badplats.

Är det dags att byta bostad? Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering & offert. Boka värdering

Fakta

InteriörHall
Entré med slitstark klinkers och två generösa garderober för förvaring av ytterkläder och dylikt. Bostaden nås via en halvtrappa upp från föreningens innergård och från detta våningsplan nås även hissen.

Kök
Renoverat 2007 med gott om både förvaring och arbetsyta. Utrustat med kombinerad kyl/frys (-19), inbyggnadsugn och mikro (-20) induktionshäll (Bosch -17) och diskmaskin (Bosch -19). Inredning i vitt, slitstark laminatskiva och snyggt kakel ovanför bänk. Samtliga vitvaror är integrerade med köksinredningen vilket ger ett stilrent och propert intryck. I direkt anslutning till köket finns utrymme för en större matplats.

Vardagsrum
Stort och luftigt vardagsrum med gott om utrymme för både soffgrupp och matsalsmöblemang. Precis som i övriga rum ligger här ett fint trägolv och väggarna är målade i en ljust grå ton och med en fondvägg lindblomsgrönt.

Sovrum
Två stora sovrum som båda har gott om plats för dubbelsäng. I det ena sovrummet finns en praktisk walk-in-closet. Båda sovrummen har fina trägolv, målade väggar och vetter in mot föreningens innergård.

Badrum
Helkaklat duschrum som renoverades i samband med stambytet 2007. Utrustat med vattenburen handdukstork, golvvärme och kombinerad tvättmaskin och torktumlare (-17). 

Läs mer

BostadenÄgandeform/bostadstyp
Lägenhet - Bostadsrätt

Utgångspris
2 050 000 kr

Antal rum
3 rum och kök

Boarea
84 kvm

Våning
1 av 4. Hiss finns.

Balkong
Fransk balkong

Förråd
Källarförråd, vindsförråd

Månadsavgift
3 832 kr inkl. Värme, Vatten & Avlopp, Renhållning, Kabel-TV

Driftskostnader
6 360 kr/år
Antal personer i hushållet: 2

Andelstal
Andel i föreningen: 2.84
Andel av årsavgift: 2.84

Reparationsfond
2373

Lägenhetsnummer
Föreningen: 3
Skatteverket: 1101

FöreningenNamn
Brf Klockstapeln

Byggnadsår
1957

Fönster
3-glas

TV/Bredband
Kabel-TV via Com Hem (basutbud ingår i avgiften). Bredband via Com Hem eller Stadsnätet (fiber). Avtal tecknas separat av bostadsrättsinnehavaren.

Energideklaration
Utförd 2011-05-17
Energiprestanda: 99 kwh/kvm och år

Pantsättningsavgift
473 kr/pantbrev

Överlåtelseavgift
1183 kr
Betalas av köparen

Antal lägenheter
26

Antal lokaler
1

Gemensamma utrymmen
I föreningen finns en väl utrustad tvättstuga med tre tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp. Separat torkrum och mangelrum. Föreningen har även en snickarbod samt cykelförvaring både inom- och utomhus.
Innergården är oerhört välskött och här finns flera möblemang att nyttja för att kunna njuta av den friska luften och en kopp kaffe i solen. 

Parkering
Föreningen har ett fåtal garageplatser belägna på innergården. Separat kösystem tillämpas.
I området finns boendeparkering och kommunala parkeringsplatser. Kostnaden för boendeparkering är 150 kr/månad.

Planerade och utförda renoveringar
-19 Lagning av gavel, dörrautomatik
-18 Markis innergård
-17 Belysning vindar, elektrisk markis innergård, plåtarbeten C-fasad
-16 Ommålning samt belysning källare samt gångar
-15 Arbeten på innergård, fasad samt ny dörrautomatik
-14 Ommålning samt belysning trapphus
-13 Omläggning tak 13 A-B, nya lägenhetsdörrar samt låssystem
 
Planerade renoveringar: Modernisering av hiss, balkonger. 

Övrigt
Föreningen har tecknat kollektivt bostadsrättstillägg för medlemmarna.

Läs mer