TrossöAmiralitetstorget 13B

Stor 3:a i en av stans mest välskötta föreningar!

TrossöAmiralitetstorget 13B
På tredje våningen, högt upp i huset, finner ni denna trevliga lägenhet med genomgående planlösning, stora fönsterpartier och balkong mot Amiralitetsparken och två generösa sovrum mot föreningens lugna och fina innergård. Stort kök med matplats renoverat 2014 och helkaklat duschrum. Genomgående renoverad med ny el, ändrad planlösning, nytt kök och badrum samt nya ytskikt. Här bor du i en av stans mest välskötta föreningar med låga månadsavgifter och stabil ekonomi. Absolut närhet till stadskärnans fulla utbud och med grönområde precis utanför knuten.
Utgångspris: 2 450 000 kr

Snabbfakta

  • Adress Amiralitetstorget 13B
  • Område Trossö
  • Bostadstyp Bostadsrätt
  • Antal rum 3
  • Boarea & biarea 86 kvm
  • Pris 2 450 000 kr
  • Månadsavgift 4 010 kr
  • Våningsplan 3 av 5, hiss finns

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss inom kort.

Anmäl intresse

Kontakta mäklare

Vardagsrum

Bostadens stora och luftiga vardagsrum har gott om utrymme för både soffgrupp och matsalsmöblemang. De stora fönsterpartierna mot Klockstapeln och Amiralitetsparken bildar en tavla av grönska som skiftar färg i takt med årstiderna. Här har du direkt kontakt med lövverken utanför och precis som i övriga delar av lägenheten är du helt fri från insyn. På golvet finns den fina parketten i fiskbensmönster bevarad och väggarna är ljusa.

"

Från både vardagsrum och balkong har du direkt kontakt med lövverken utanför och precis som i övriga delar av lägenheten är du helt fri från insyn.

"

Balkong

På balkongen kan man njuta av morgonsolen och en fantastisk närhet till trädkronorna i Amiralitetsparken. Här finns plats för ett mindre cafébord och stolar och ner mot söder skymtar havet förbi Marinbasen. 

Kök

Köket renoverades 2014 och här finns gott om både förvaring och arbetsyta. Fin inredning i vitt, gedigen och slitstark bänkskiva i kvartskomposit och snyggt kakel ovanför bänk. Här har man varken tummat på kvalitet eller utrymme, den generösa bänkytan inbjuder till matlagning och bakning utan att trängas och här finns gott om plats för både tallrikar, grytor och finservisen. 
I direkt anslutning till köket finns utrymme för en större matplats och här kan man med lätthet duka upp för stora middagsbjudningar. 

"

Stora generösa sovrum med gott om plats för dubbelsäng, fina trägolv och skyddat läge mot föreningens lugna och välskötta innergård

"

Sovrum

I bostaden finns två sovrum som båda är generösa i storlek och har vardera gott om plats för dubbelsäng. Första sovrummet ligger i anslutning till entrén och det andra nås från matplatsen. I sovrum 2 finns en praktisk walk-in-closet med gott om plats för blusar, skjortor, byxor m.m. Båda sovrummen har generösa garderober med skjutdörrar, fina trägolv, tapetserade väggar och vetter in mot föreningens lugna och välskötta innergård.

Badrum

Från hallen nås ett helkaklat badrum som utökades och renoverades 2014. På golvet ligger en mörkt grå klinker och väggarna är kaklade i vitt. Badrummet är idag utrustat med en större massagedusch och för den som hellre vill ha tvättmaskin och torktumlare finns möjlighet att installera det. Föreningens gemensamma tvättstuga finns annars lättillgänglig endast en trappa ner från entrén.  

Hall

Välkomnande entré med slitstark klinkers och garderob för förvaring av ytterkläder och dylikt. Hallen har en längre korridor som lämpar sig ypperligt för en smalare förvaringsmöbel såsom skoskåp eller liknande. Bostaden nås via en halvtrappa upp från föreningens innergård och från detta våningsplan nås även hissen som leder upp till tredje våningen.

"

Lummig och fin innergård med möblerad uteplats, stor tvättstuga, cykelförråd samt snickarbod

"

Förening

Brf Klockstapeln är en mycket välskött förening med låga avgifter och god ekonomi. Här finns en lummig och fin innergård med möblerad uteplats, stor tvättstuga, tork- och mangelrum, cykelförråd samt snickarbod. Absolut närhet till stadskärnans fulla utbud och med grönområde precis utanför knuten.

Här bor du mitt i stadskärnan med närhet till affärer, restauranger och nöjesliv men även till fina grönområden och Stumholmens badplats.

Är det dags att byta bostad? Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering & offert. Boka värdering

Fakta

InteriörHall
Klinker och tapetserade väggar. Garderob.

Sovrum
Ekparkett och tapetserade väggar. Garderober med skjutdörrar.

Sovrum
Ekparkett och tapetserade väggar. garderob med ksjutdörrar och walk-in-closet.

Kök
Renoverat 2014. Vit köksinredning från (Ballingslöv). Utrustat med rostfri kyl och frys i fullhöjd (Electrolux), inbyggnadsugn och mikro (Elektrolux), induktionshäll (Husqvarna), fläkt (Thermex) samt integrerad diskmaskin (Electrolux). Bänkskiva i svart kvartskomposit och grått kakel ovanför bänk. Ekparkett och tapetserade väggar.

Vardagsrum
Fiskbensparkett och tapetserade väggar.

Balkong
Balkong i österläge.

Badrum
Helkaklat och renoverat 2014. Grå klinker på golv och vitt kakel på vägg. Utrustat med handfat med kommod, spegelskåp med belysning, wc-stol och massagedusch. Golvvärme och spotlights i tak. 

Läs mer

BostadenÄgandeform/bostadstyp
Lägenhet - Bostadsrätt

Utgångspris
2 450 000 kr

Antal rum
3 rum och kök

Boarea
86 kvm

Våning
3 av 5, hiss finns

Balkong
Balkong

Förråd
Vindsförråd, källarförråd

Månadsavgift
4 010 kr inkl. Värme, Vatten & Avlopp, Renhållning, Kabel-TV

Andelstal
Andel i föreningen: 2.910%
Andel av årsavgift: 2.97%

Lägenhetsnummer
Föreningen: 0015
Skatteverket: 1301

FöreningenNamn
Brf Klockstapeln

Byggnadsår
1957

Fönster
3-glas

TV/Bredband
Fiber

Energideklaration
Utförd 2020-12-18
Energiklass: D
Energiprestanda: 125 kwh/kvm och år

Pantsättningsavgift
483 kr/pantbrev

Överlåtelseavgift
1208 kr
Betalas av köparen

Antal lägenheter
26

Antal lokaler
1

Gemensamma utrymmen
I föreningen finns en väl utrustad tvättstuga med tre tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp. Separat torkrum och mangelrum. Föreningen har även en snickarbod samt cykelförvaring både inom- och utomhus.
Innergården är oerhört välskött och här finns flera möblemang att nyttja för att kunna njuta av en kopp kaffe i solen och den friska luften.

Parkering
Föreningen har ett fåtal garageplatser belägna på innergården. Separat kösystem tillämpas.
I området finns boendeparkering och kommunala parkeringsplatser. Kostnaden för boendeparkering är 150 kr/månad.

Planerade och utförda renoveringar
-20 Radonmätning, OVK och energideklaration. Byte avlopp under mark från 13D
-19 Lagning av gavel, dörrautomatik
-18 Markis innergård
-17 Belysning vindar, elektrisk markis innergård, plåtarbeten C-fasad
-16 Ommålning samt belysning källare samt gångar
-15 Arbeten på innergård, fasad samt ny dörrautomatik
-14 Ommålning samt belysning trapphus
-13 Omläggning tak 13 A-B, nya lägenhetsdörrar samt låssystem
Planerade renoveringar: Modernisering av hiss, balkonger.

Övrigt
Föreningen har tecknat kollektivt bostadsrättstillägg för medlemmarna.

Läs mer