HästöAlebrunnsvägen 39

Renoverad 50-talsvilla på populära Hästö!

HästöAlebrunnsvägen 39
På populära Hästö med närhet till förskola, skola, badplats och fina naturområden, ligger denna putsade 50-talsvilla som under senare år har genomgått stora renoveringar. På entréplan finns ett rymligt kök med matplats, ett sovrum, en stor tvättstuga samt ett duschrum. På övre plan finns tre sovrum, ett stort vardagsrum och ytterligare ett duschrum. Huset har ett vattenburet värmesystem med luft/vattenvärmepump samt två eldstäder. Från övre plan har du fin utsikt över havet i söder och in mot Trossö i väster. På baksidan finns en stor uteplats med pool och gott om plats för flera möbelgrupper. Här bor du endast 3,5 km från centrala Karlskrona med bra bussförbindelser och cykelvägar.
Utgångspris: 5 600 000 kr
Budgivning pågår

Snabbfakta

  • Adress Alebrunnsvägen 39
  • Område Hästö
  • Bostadstyp Villa
  • Antal rum 5
  • Boarea & biarea 182 kvm
  • Tomtareal 911 kvm
  • Byggnadsår 1959
  • Pris 5 600 000 kr

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss inom kort.

Anmäl intresse

Kontakta mäklare

Huset

Huset är uppfört 1959 och har mellan åren 2015-2017 genomgått en stor renovering och ombyggnad. I samband med detta har huset tilläggsisolerats, fasaden putsats och fönster samt tak bytts ut. 2022 målades även samtliga rum i huset. Längs husets framsida löper ett svart smidesstaket med en bred grind som öppnar upp sig mot den stora, stenbelagda infarten. På framsidan finns även en liten uteplats i anslutning till entrén och en balkong som nås från vardagsrummet på övre plan.  baksidan finns en stor uteplats med pool och gott om plats för flera möbelgrupper. Här finns även en plan gräsyta för lek och spel.På

Entréhall

Entréhallen är ljus och rymlig med ett lättskött klinkergolv, en inbyggd garderob samt extra förvaringsutrymme under trappan.

Kök

Köket har modern och stilren inredning med luckor i vit högglans och mörkgrå bänkskiva. Kyl och frys är integrerade i köksinredningen och övriga vitvaror är i rostfritt utförande från Electrolux.

Hall övre plan

Från hallen på övre plan når du samtliga rum och även altanen på husets baksida. 

Vardagsrum

Vardagsrummet är ljust och rymligt med stora fönster mot söder och väster. Härifrån har du utgång till en överbyggd balkong i sydvästläge. Från såväl vardagsrummet som balkongen har du fin utsikt mot havet i söder och mot Trossö i väster. I vardagsrummet finns en braskamin som fungerar både som värmekälla och mysfaktor.

Sovrum

På övre plan finns tre sovrum i varierande storlek. Master bedroom har bra förvaring med en hel garderobsvägg och ett av de andra sovrummen har en garderob med skjutdörrar. Från sovrummen närmast vardagsrummet har du även utgång till balkongen. På entréplan finns ytterligare ett sovrum.

Bad/Tvätt

I huset finns två helkaklade duschrum, ett på vardera plan. Båda duschrummen har infällbara duschväggar i glas, handdukstork och vägghängd WC. På entréplan finns en rymlig tvättstuga med en stor skjutdörrsgarderob, arbetsbänk med tvättho samt tvättmaskin och torktumlare från Electrolux i bekväm arbetshöjd.

Område

Hästö är ett populärt och barnvänligt område beläget endast några kilometer från centrala Karlskrona. Här finns förskola, skola F-6, fotbollsplan, lekplats, jourbutik och badplats. I närheten finns även Wämöparken och vackra lövskogsområden.

Fastighetskarta

Huset är beläget på västra delen av Hästö, nära Hästöskolan och endast 500 meter till allmänna kommunikationer.

Är det dags att byta bostad? Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering & offert. Boka värdering

Fakta

InteriörHall
Klinkergolv, en garderob med skjutdörr och förvaring under trappan.

Kök
Inredning från italienska Creo Kitchen med luckor i vit högglans, bänkskiva i laminat, kakel, inbyggd kyl och frys, spishäll, fläkt (Turboair), inbyggnadsugn och -mikro. Samtliga vitvaror är från Electrolux. 

Sovrum 1
Klinkergolv.

Duschrum
Kakel, klinker, tvättställ med kommod, spegelskåp, vägghängd WC, handdukstork, dusch med infällbara glasdörrar.

Tvättstuga
Kakel, klinker, garderob med skjutdörrar, inredning från Creo Kitchen i form av arbetsbänk med tvättho och förvaringsskåp samt tvättmaskin och torktumlare från Electrolux. Utgång till trädgården.

Hall övre plan
Vinylgolv.

Vardagsrum
Vinylgolv, braskamin och utgång till balkong.

Sovrum 2
Vinylgolv och utgång till balkong.

Sovrum 3
Vinylgolv och en garderob med skjutdörrar.

Sovrum 4
Vinylgolv och en hel garderobsvägg med skjutdörrar.

Duschrum
Kakel, klinker, golvvärme, tvättställ med kommod, spegelskåp, vägghängd WC, handdukstork, dusch med infällbara glasdörrar.

Läs mer

FastighetUtgångspris
5 600 000 kr

Byggnadsår
1959

Antal rum
5 rum och kök

Boarea
182 kvm

Tomt
Area 911 kvm

Grundläggning
Betongplatta

Fasad
Puts

Stomme
Betong/lättbetong och trä

Tak
Betongpannor

Fönster
2-glas isoler

Uppvärmning
Värmepump luft/vatten

Ventilation
Självdrag

Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Tv- internetutbud
Fiber

Energideklaration
Utförd: 2020-09-18
Energiklass: D
Energiprestanda: 51 kWh per kvm och år kwh/kvm och år

Driftskostnader
39 432 kr/år
Utöver drift tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt om 8524 kr (totalt 47 956)
Antal personer i hushållet: 6
Kommentar: Elkostnaden är beräknad med schablon om 1,5 kr/kWh plus nätavgift utifrån nuvarande ägares faktiska elförbrukning under 2020, vilken var 11 734 kWh. Kostnaden för hemförsäkring tillkommer.

Fastighetsbeteckning
KNOPEN 3

Taxeringsvärde
Totalt: 1 961 000 kr
Byggnad: 1 197 000 kr
Mark: 764 000 kr

Pantbrev
2 872 000 kr

Servitut/Samfälligheter
Last: Officialservitut ledning

Övrigt
Huset är renoverat och ombyggt 2015-2017. Målning av samtliga rum gjordes 2022.
Pool från poolkungen, 8x4 m.


Läs mer