Cecilia Tibblin

" För mig är jobbet som mäklare ett prestigefyllt uppdrag där det är viktigt att både köpare och säljare ska känna sig trygga hela vägen"
Mitt namn är Cecilia och jag är en äkta inbiten Karlskronit, eller rättare sagt öbo i Karlskrona skärgård. Jag är född och uppvuxen på den största ön Sturkö och flyttade tillbaka dit för några år sedan med min sambo. Där har familjen vuxit och idag har vi sonen Oliver, katten Chanty och fyra kaniner. Jag har alltid älskat att bo i närhet till hav och natur och njuter varje stund jag kan tillbringa i vår stora trädgård eller på havet. Något som jag också fäster stor vikt vid på lediga dagar är att få umgås med min familj och närmsta vänner, kunna odla i trädgården eller spendera tid på träning och sång.
Ända sedan jag tog steget ut i yrkeslivet har jag samlat på mig många framgångsrika år av försäljningserfarenhet inom både telekom och detaljhandeln. Jag fastnade för mäklaryrket till största delen för att få vara med på den personliga resan våra kunder gör. Jag blev registrerad som mäklare 2017 och det som driver mig är att få vara med vid livets största beslut och för de flesta största affär. Det är för mig ett prestigefyllt uppdrag där varje kund, både köpare och säljare, ska känna sig trygga hela vägen. Något som också driver mig är att detaljerna i varje steg räknas och att varje hem ska få möjligheten att presenteras på absolut bästa sätt. Detta tillsammans genererar generellt alltid ett bra slutresultat.

Om du går i drömmar om att byta bostad så hör gärna av dig till mig för kundanpassade råd och tips om hur just ditt hem ska nå det bästa slutresultatet!